Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10
Witam !
Niedawno zakupiłem sobie 30 tapsów TSE ale mam lekkie wątpliwości co do tego. Jest to moja pierwsza odżywka, i chciałbym wiedzieć czy TSE nie jest sterydem i czy stosowanie go w wieku 18 lat nie spowoduje żadnych szkód w organizmie. Ćwiczę regularnie i codziennie biegam przez półtorej godziny.
Proszę o szczere odpowiedzi.
Szacuny
26
Napisanych postów
3098
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19419
ok bo myślałem że nie wiesz nawet co to jest;)
Po pierwsze to żeby zrzucić coś z sb potrzebujesz diety z ujemnym bilansem kalorycznym na poziomie ok -300-400kcal bez tego ani rusz dopiero jak masz ogarnięta diete można myśleć nad spalaczem.
co do Twego pytanka to nie to nie jest steryd
Szacuny
51
Napisanych postów
1295
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
24734
Przypuszczalnie za mniej więcej 55lat po zażyciu , umrzesz. Jak jesteś młody(a według profilu jesteś) to uważaj na ciśnienie, w tym wieku dziwne rzeczy mogą się dziać przy trybie życia przeciętnego Nastolatka. A Kofeina, synefryna + alkohol + dodatki to może się nawet skończyć jakąś wizytą u lekarza. Zacznij od 1-2 caps przed treningiem, nie przekraczaj moim zdaniem 4 dziennie. Nie bierz w piątki i inne dni imprezowe gdzie planujesz popić.
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2014-03-12 20:08:46
Szacuny
66
Napisanych postów
896
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
36654
Jak wyżej, tak ogólnie to ja brałem po 5 tabsów już później przed treningiem i nic mi sie nie działo więc jak Cię nie będzie kopać to możesz zwiększyć dawke.