czy mógłbym brać thermo speed extreme na noc ? Gdzieś koło 23:00,Zasypiam o 4, o 3 kończę pracę.
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
NIE!! to sie bierze przed śniadanbiem i obiaddem i to pobudza spac sie nie da w sumie w moim przypadku to nie da sie spac...
...
Napisał(a)
w zaleznsci od indywidualnej tolerancji
ale ogolnie NIE polecam przyjmowania TSE na mniej niz 6 h przed snem ...
faktycznie mozna miec problemy ze snem
z tego tez powodu stosuje w chlodniejsze dni TSE przed treningiem
swietnie mnie nakreca do niego
ale ogolnie NIE polecam przyjmowania TSE na mniej niz 6 h przed snem ...
faktycznie mozna miec problemy ze snem
z tego tez powodu stosuje w chlodniejsze dni TSE przed treningiem
swietnie mnie nakreca do niego

...
Napisał(a)
bardzo fajnie, w połączeniu, działają thermo stim rano a TSE przedtreningowo. Wogóle polecam oba produkty, zaskoczyły mnie swoim działaniem w stosunku do ceny i innych termogeników, które często są opisywane jako dużo mocniejsze.
...
Napisał(a)
mam podobnie
Thermo Stim polecam na odchudzanie a TSE jako pobudzacz przed treningami (uwaga podczas upalow juz nie polecam)
Thermo Stim polecam na odchudzanie a TSE jako pobudzacz przed treningami (uwaga podczas upalow juz nie polecam)
...
Napisał(a)
Thermo speed to po prostu kofeina z ozdobnikami, jak dajesz radę spać po kofeinie to zaśniesz i po tym ;)
...
Napisał(a)
A co ma mu w tym przeszkodzić? Pomarańcza, pieprz czy pół grama tyrozyny? Analogia uprawniona ;)
...
Napisał(a)
tyrozynka w zalecanej dawce w polaczneiu z 200 mg kofeiny dziala duzo lepiej niz sama kofeina
ogolnie caly stack pobudza znacznie lepiej (i dluzej) niz 200 mg kofeiny wiec niestety nie moge sie zgodzic ze zachodzi analogia
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2013-08-26 14:30:59
ogolnie caly stack pobudza znacznie lepiej (i dluzej) niz 200 mg kofeiny wiec niestety nie moge sie zgodzic ze zachodzi analogia

Zmieniony przez - Biniu w dniu 2013-08-26 14:30:59
...
Napisał(a)
Potwierdzam, TSE pobudza bardzo mocno, bardziej niż sama kofeina. No i dłużej dziala - z tym się też zgodzę. Przed treningiem jest to super opcja :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
co na lepsza regeneracje
Następny temat