Szacuny
1
Napisanych postów
24
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
131
witam!
tak jak w temacie: zastanawiam sie wlasnie nad kupnem thyrotherm ale z opinii niektorych uzytkownikow forum ten produkt zdaje sie byc "niebiezpieczny". mozecie mi to dokladniej wytlumaczyc?? chodzi o efedryne?? jak ona dziala??
chcialem dodac ze nie cwicze na silce itp, chce tylko spalic nadmiar tluszczu (glownie na brzuchu), czy thyrotherm bedzie odpowiednim wyborem??
z gory dzieki za pomoc
Szacuny
1
Napisanych postów
24
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
131
tyle ze ja chce to zrobic mozliwie jak najszybciej, zreszta chcialem w koncu zaczac "przygode" z suplementami bo po spaleniu byc moze wezme sie za powazniejsze rzeczym a poza tym z tego co czytalem to spalacze daja niezlego kopa, i to by bylo dla mnie idealne przed treningiem.
Szacuny
1
Napisanych postów
24
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
131
zle mnie zrozumieliscie, cwiczenia zaczynam jak tylko zaczne brac spalacz, az taki glupi to nie jestem.
tylko pytam ze akurat ten spalacz jest bezpieczne dla poczatkujacych??
Szacuny
1
Napisanych postów
24
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
131
zadnej konkretnej diety nie, ale odstawilem tluszcze, cukry itp, i do spalacza mam zamiar zaczac biegac, a poza tym treningi 2 razy w tygodniu (siatka).
czyli odradzacie thyrotherm??
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
...kiedy sie ludziska nauczycie, że można zrobic prawo jazdy nie mająć samochodu/acz planując jego zakup/, ale bez sensu jest planowac brac wogóle suplementy przed zaplanowaniem a co dopiero wdrożeniem w zycie/oswojeniem sie/ z dieta i treningiem- nie wspomne już o dopracowaniu sie minimum wiedzy na temat odpowiedniego rozkładu odżywiania czy treningu w danym indywidualnym przypadku- bo to w tym kontekście wydaje sie jak "kosmiczna opowiastka"...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid