Nie doradzam w kwestii dietetyki - korzystam z prywatnego centrum dietetycznego.
Nie doradzam w temacie hormonów - nie jestem lekarzem.
Fizyki nie oszukasz ESP, ABS i ASR tak samo jak psychiki psychotropami i substancjami psychodelicznymi.
Czym jest Tianesal ?
Tianesal jest lekiem przeciwdepresyjnym. Zawiera tianeptyne, która wpływa na lęk związany z depresją i na zaburzenia nastroju. Jest ona środkiem między lekami przeciwdepresyjnymi o działaniu stymulującym a tymi, które działają uspokojająco.
Możliwe skutki uboczne podczas stosowania tego leku to :
-jadłowstręt,
-koszmary senne,
-bezsenność,
-senność,
- zawroty głowy,
-ból głowy,
-omdlenie,
-drżenia,
-ból mięsni
-wymioty i zaparcia
Jak widać jest to silny lek mogący mieć silne skutki na funkcjonowanie naszego organizmu. Zatem słuszny wydaje się wniosek, iż przed stosowaniem należy się skonsultować z lekarzem. To specjalista powinienen ocenić czy nasz stan wymaga leczenia a jeśli wymaga to dobrać odpowiednią drogę i środki.
Pozdrawiam

Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2018-01-23 19:36:50
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Nie mądrkuj.
milczeks! <3

Nie doradzam w kwestii dietetyki - korzystam z prywatnego centrum dietetycznego.
Fizyki nie oszukasz ESP, ABS i ASR tak samo jak psychiki psychotropami i substancjami psychodelicznymi.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"

Zmieniony przez - neevsky w dniu 2013-07-15 22:06:44
Nie mądrkuj.
milczeks! <3

"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
Nie mądrkuj.
milczeks! <3