Mam problem od kilku lat z trądzikiem. Na początku miałem tylko na twarzy, jednak od paru miesięcy mam okropny również na szyi, plecach, dekolcie. Jestem pod kontrolą dermatologa, mam zapisane różne specyfiki. Nie ćwiczę na siłowni od około 5 tygodni, gdyż nie mogłem znieść już widoku tych czerwonych krost, gdy od wysiłku wszystko jakby "wychodziło na wierzch". Zawsze po treningu szybko brałem prysznic by usunąć pot. Postanowiłem przerwać treningi i zobaczyć czy się poprawi.
Jednak przez te 5 tygodnie odkąd nie ćwiczyłem, nie zauważyłem prawie żadnej poprawy. Zastanawiam się czy wrócić na siłownie, bo strasznie mi szkoda tej przerwy, ale nie wiem czy się stan skóry nie pogorszy, a może będzie taki sam? Czy trening siłowy wpływa na to? Nie wiem już co robić;/
Zmieniony przez - duzy111 w dniu 2012-09-07 23:02:35
Zmieniony przez - duzy111 w dniu 2012-09-07 23:03:32
Jednak przez te 5 tygodnie odkąd nie ćwiczyłem, nie zauważyłem prawie żadnej poprawy. Zastanawiam się czy wrócić na siłownie, bo strasznie mi szkoda tej przerwy, ale nie wiem czy się stan skóry nie pogorszy, a może będzie taki sam? Czy trening siłowy wpływa na to? Nie wiem już co robić;/
Zmieniony przez - duzy111 w dniu 2012-09-07 23:02:35
Zmieniony przez - duzy111 w dniu 2012-09-07 23:03:32