Szacuny
1
Napisanych postów
32
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
150
Cześć. Walczę od pół roku ze strasznym trądzikiem. Byłem u 3 dermatologów. Wydałem kupę pieniędzy na leki i nic nie pomogło. Wyrosły mi duże guzy na głowie..
Aktualnie jestem od pół roku na cypionacie 100mg e7d.
Wcześniej były większe cykle ale bez przesady. Max 3 środki na cykl. Boje się wejść na odblok bo wiem że to jeszcze bardziej pogorszy mój stan.
Czy IZOTEK będzie odpowiedni ?
Czy mogę brać izotek z taką mała dawka teścia?
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
87
Jak dla mnie to wygląda jak typowy przykład trądziku skupionego, Acne conglobata. Mam podobnie, chociaz trochę inaczej. Mi dermatolog przepisał taką kurację : przez pierwsze 10-14 dni 2x1 tabletka doksycykliny, potem 1 tabletka do końca kuracji ( w sumie 60 tabletek) równolegle płyn Belosalic. 3 dni po skończeniu tej terapii mam wejść na izotek. Na czas kuracji mostek. Będę dawał znać jak postepy
Zmieniony przez - 88Norbert w dniu 2023-10-11 02:02:17
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Z tego co zrozumiałem od początku jak bijesz towar masz ten problem więc czemu od razu tego nie odstawisz? Podaj proszę nazwę towaru żeby inni omijali bo to wygląda na coś gorszego niż reakcja alergiczna Co do pytania odblok zrobi ci mniej szkody niż to co teraz się dzieje
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A to nie zrozumiałem. Zmieniłeś może firmę albo zrobiłeś coś inaczej niż wcześniej że taka akcja wyszła? Może udało by się coś zrobić metoda eliminacji jak byś pomyślał co się zbiegło z tym problem. O izotku nie piszę bo nigdy nie musiałem go używać wiem tylko tyle co przeczytałem na forum więc nic z praktyki
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co do PCT i odbloku próbowałeś zmienić lab? Może to reakcja na ten co teraz używasz a na innym chociaż by nie postępowało Wyczerpały mi się pomysł co można doradzić :(