Witam. Mam tradzik na policzkach.Podczas wakacji mialem spory wysyp i udałem siedo dermatologa , ktoryprzepisał mi 2 leki clindacne (2 razydziennie rano i w poludnie) i differin (wieczorem 20 minut poumyciu) jednak nie dawno czytajac na tym forum dowiedzialem sie o emulsji domycia twarzy (Cetaphil) . Lekarz(prywatny) mi mowil mi ze kuracja bedzie trwałaod 2-3 miechy! a wrazie co bysie działo to przyjsc ! narazie mi schodza powoli ale ciagle cos tammalego wyskoczy :P kupilem tąemulsje poniewaz chce zapobiedz wytwarzaniu sie łoju co jest przyczyna tradziku(ale ja mądry:D )co myslicie o tym co napisalem? ;]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W sumie nie wiem czemu ma służyć ten temat.Opowiedziałeś swoją historie z wakacjii i co ?? tyle?? Lepiej zrobisz zgłaszając ten temat do kasacjii.
quid sit futurum cras, fuge quaerere
...
Napisał(a)
Sorki rozpisałem się! i zapomnialem o co pytalem .. a wiec chcialbym sie dowiedziec czy podczas kuracji tymi lekami wyskakiwanie nowych jest normalne czy nie ... ;/ te duze mi poschodziły ale zawsze tam kilka mniejszych wyskoczy ;]
...
Napisał(a)
tak to jest normalne.
Nie zlikwidujesz trądziku za jednym zamachem w 100stu procentach.
Nie zlikwidujesz trądziku za jednym zamachem w 100stu procentach.
LET'S PLAY
...
Napisał(a)
Tak ale czy moge do rzucic do tej kuracji cynk (czytalemze bardzopomaga w leczeniu trądzika) ZINCAS!
thx z góry :)
thx z góry :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!