Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
3,5-4 g b , 7g ww 2g t
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
meta solo , prop clen i wino , enan meta,deca i cypio ,meta,npp
Opisz swój plan treningowy
trenuje 5 razy w tygodniu
Cel cyklu
rzeżba
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
cypio meta npp teraz mostek
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
nie wiem
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
ani to ani to
Stan zdrowia
bardzi dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
nie
PPM (podstawowa przemiana materii)
nie wiem
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
nie wiem
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
81
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2943
Witam. Mój największy chyba problem to mam z trądzikiem strasznie mnie obsypało na cyklach ,aktualnie jestem na mostku więc myśle ze ciut zeszło dam fotki do porównania
Do tego jem antybiotyk unidox 2tab dziennie , myje sie mydłem siarkowym 3 razy dziennie , pije sok z aloesu bo gdzieś czytałem ze pomaga do tego chodze tak 2 razy na solarium ( wiem ze nie powino sie ale nikt tego pewny nie jest ) Jak wy radziliście sobie z syfami na cyklu ??
Zdjecia pierwsze dwa sa z konca cyklu znaczy 3 tygodnie temu a drugie dwa sa z dzisiaj no mysle ze lekka poprawa jest
Szacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Trądzik jest niestety problemem wielu osób, w szczególności w okresie dojrzewania oraz stosowania niektórych środków dopingujących. Wynika to przede wszystkim ze zmian hormonalnych w naszym organizmie. Zmiany te powodują zwiększenie wydzielania się łoju na skórze, a on z kolei jest powodem i środowiskiem dla rozwoju bakterii bytujących na skórze. Powoduje to powstawanie zwiększonej ilości trądziku.
W sytuacji pojawienia się tego typu problemów, w pierwszej kolejności warto zastosować podstawowe czynności higieny. Możesz spróbować różnego rodzaju zabiegów poprawiających jakość skóry, np.:
- mydła siarkowe,
- spirytus salicylowy,
- czarne mydło agafii,
- wizyty u kosmetyczki,
- większe zwrócenie uwagi na dietę (eliminacja produktów prozapalnych).
Dodatkowo warto również wybrać się do lekarza specjalisty - dermatologa. Zobaczy on problem występujący na Twojej skórze i zaleci odpowiednie leczenie.
Izotek to lek, który traktować można jako ostateczność, z uwagi na jego skutki uboczne. Zdecydowanie warto przemyśleć kilka razy jego stosowanie.
Szacuny
61
Napisanych postów
5049
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
107356
Lecisz mostek ciagle i kuracje IZotekiem albo sie odblokuj jak chcesz ale wtedy moze byc chwilowa masakra ze stanem skóry,ja bralem izotek rok czasu a w miedzy czasie robilem cykl,napewno zapomnij o oralach,test deka bold moze byc.Dawka izo minimum 40mg a kuracja minimum 6 miesiecy.Najlepiej to wybrac dawke 120mg/kgmc,jedni dermatolodzy wola to zrobic przez dluzszy okres czasu malymi dawkami a niektorzy odwrotnie.Ja bralem rok czasu teraz zadnych problemow nawet na odbloku.