Mam pytanie - czy ktoś leczył tutaj trądzik sterydowy doustną izotretynoiną (Izotek)?
Pomogło? W jakim czasie uporaliście się z t. posterydowym?
Dzięki z góry.
Pozdro
Ilość wyświetleń tematu: 3059
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźSchumekkolego izotek stosowalem z 2 lata temu i kuracja jest dluga minimum 6 miesiecy objawy jego stosowania nie sa za ciekawe poza efktem leczniczym ktory jest chyba najlepszy ze wszystkich dostepnych lekow na rynku.Lek ten na pewno radze ci zasosowac pod opieka lekarska poniewaz jest bardzo duzo skutkow ubocznych (ja np.po 2 miechach stosowania mialem zle samopoczucie i bardzo duze laknienie )podnosi zle wyniki watrobowe ale oczywiscie po odstawieniu wszystko wrocilo mi do normy.Jeszcze jedna wazna rzecz to nie radze go stosowac gdy w planach masz dziecko bo lek jest teratogenny czyli uposledza plod .To jest moim zdaniem ostatecznosc w przypadku gdy nic nie pomaga ,tak byo u mnie .
krawiec007wieku nastoletniego, bo z tym to nawet w połaczeniu z Izotekiem nie wygrasz
Nasz sklep
Mega promocja