6 kapsow na mnie dziala. naprawde dobre aakg jedno z lepszych na rynku. pompa niezla przy wiekszych dawkach. 30 minut 8 kapsow przed stosunkiem tez dobrze dziala:D
...
Napisał(a)
mieliscie ktos po tym zawroty glowy albo dusznosci ? , mi sie dusznosci wlaczyly jak po treningu wzialem 4 kapsy a trening skonczylem wzglednie szybko bo w godzine, a przed treningiem tez zarzucilem 4 kapsy, i w klacie czulem takie mrowienie dziwne jakby w plucach ale pluca niby nie sa unerwione to nie wiem moze schize mam , ale zawroty glowy zauwazylem tez wiec mnie to dziwi i zastanawiam sie czy to brac dalej ? kiedys bralem nitrobolon 2 i nie mialem nic takiego , do tego biore tcm olimpa i bialko ostrowie pije :) i duzo bcaa zarzucilem przed treningiem tez chyba z 6 mega capsow
...
Napisał(a)
dobra odskocznia od kreatyny, dobrze pobudza i pompuje.
Rzeka jest jak polityk tez trudna ją oderwać od koryta...
...
Napisał(a)
czy po miesięcznym cyklu można liczyć na przyrost masy mięśniowej ? czy chodzi głównie o pompe do treningu :D
...
Napisał(a)
za pierwszym razem była pompa później nic ... pieniądze wyrzucone w błoto :d
...
Napisał(a)
Przekonała mnie spora ilość pozytywnych ocen produktu, niestety na mnie nie działa kompletnie może poza tym że wysypało mnie na plecach i klacie i nie wiem w co się przestać drapać...każdy musi spróbować na sobie, ja wiem że do tego produktu już nie wrócę.
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
...
Napisał(a)
no to sie dziwie. stosowalem kilka jak nie kilkanascie razy i za kazdym razem dziala jak nalezy.dobra pompa i do tego libido wzrasta
"NO PAIN NO GAIN"
...
Napisał(a)
Co do libido to nie powiem pozytywnie
i ogólnie dłużej trzyma ( wiadomo o co kaman) ale co do reszty to pompy zero po prostu ten skład mnie nie klepie ale na innych może działa lepiej.

Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Trec - CM3
Następny temat