Brałem ten "spalacz" dość dawno temu, jedyne co odczułem to ubytek paru dyszek na koncie. Doszedłem do dawki 12 tbs na raz i nic po za zgaga nie czułem. Moim zdaniem totalna strata czasu i pieniędzy na ten wypromowany przez Treca super spalacz. Nie polecam !
...
Napisał(a)
A czego się spodziewałeś? Taki suplement może dodać Ci energii, podkręcić metabolizm, ale nie licz, że bespośrednio przełoży się w jakimś znaczącym stopniu na utratę tkanki tłuszczowej - bez diety nic nie osiągniesz. Też stosowałem Clenburexin i pomógł mi na treningach, kiedy byłem na deficycie kalorycznym.
...
Napisał(a)
4massA czego się spodziewałeś? Taki suplement może dodać Ci energii, podkręcić metabolizm, ale nie licz, że bespośrednio przełoży się w jakimś znaczącym stopniu na utratę tkanki tłuszczowej - bez diety nic nie osiągniesz. Też stosowałem Clenburexin i pomógł mi na treningach, kiedy byłem na deficycie kalorycznym.
OCZYWISTYM jest, przynajmniej dla mnie, że spalacz stosowałem w czasie cyklu redukcyjnego z dopiętą dietą z deficytem kalorycznym i mimo przyjęcia 3 krotnej dawki zalecanej przez producenta nie zauważyłem ŻADNYCH efektów. Czego się spodziewałem ? Większej potliwości, pobudzenia, zmniejszenia łaknienia, niestety nic z tych rzeczy nie doświadczyłem. Po skończeniu opakowania przeskoczyłem na Revex-16 i na pewno zastosuje go przy następnej redukcji.
...
Napisał(a)
Witam,
Mam pytanie nt. tego suplementu. Kupiłem go i mam zamiar co nieco spalić. Mój trening wygląda tak, że zaczynam od siłowni (ok godzina) i potem spalanie. Brać spalacz przed całym treningiem czy przed samym spalaniem ?
Mam pytanie nt. tego suplementu. Kupiłem go i mam zamiar co nieco spalić. Mój trening wygląda tak, że zaczynam od siłowni (ok godzina) i potem spalanie. Brać spalacz przed całym treningiem czy przed samym spalaniem ?
...
Napisał(a)
ja ci radze sie doedukowac bo widac ze wiedza zerowa. To w czasie trenigu silowego sie nie spala hehe ?
...
Napisał(a)
Dawka jaką musze stosować żeby poczuć chociaż minimalne działanie sprawia, że ten produkt jest nieopłacalny.
Ale widze, że cały ten "fejm" TRECA i niska cena(ale co z tego że cena niska jak trzeba tego brać tyle, że lepiej już kupić mocniejszy środek i dawkować mniej) nieźle napędzają klientów i clenburexin jest bardzo rozchwytywany na np. allegro.
Bardzo lajtowy. Osobiście nie polecam.
Ale widze, że cały ten "fejm" TRECA i niska cena(ale co z tego że cena niska jak trzeba tego brać tyle, że lepiej już kupić mocniejszy środek i dawkować mniej) nieźle napędzają klientów i clenburexin jest bardzo rozchwytywany na np. allegro.
Bardzo lajtowy. Osobiście nie polecam.
...
Napisał(a)
Jutro powinien do mnie dotrzec kurierem ten suplement poniewaz mam bardzo duze problemy z nadwaga licze ze pomoze mi zrzucic moje zbedne kilogramy zamowilem pake 180 kaps no i zobaczymy jak to bedzie aktualnie mam 180 cm wzrostu i az 116 kg wagi...Musze zrzucic przynajmniej 20 kg bo naprawde zle sie z tym czuje.Ps. Zastanawialem sie jeszcze nad T5 ale zadecydowaly koszty
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!