...
Napisał(a)
Witam mam pytanie do was. Mam zamiar zrobic kurAacje z propa, npp i trenu. TyLKO teraz sie zastanawiam cały czas nad tym czy moge brac razem tren i npp. Rozne rzeczy o tym słysze jedni mowia ze moge to brac a drudzy ze nie. Może wy mi pomozecie i dacie fachową odpowiedz bo nigdzie nie moge znalezd odpowiedzi..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a teraz trochę z innej beczki - ilu z Was próbowało npp razem z trenem??
jak sie podejdzie do tego z głową to nie jest tak źle jak straszycie
jak sie podejdzie do tego z głową to nie jest tak źle jak straszycie
...
Napisał(a)
Nie możesz łączyć nandrolonu z trenbolonem. Gino progesteronowe.
"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
jak chcesz szybko i skutecznie zostać impotentem to bij śmiało !

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
...
Napisał(a)
Gumbas ja tylko normalnie pytam wiec ogranicz sie do normalnych wypowiedzi a nie do złośliwych.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to nie było złośliwe deca i tren to dwa najsilniej blokujące środki ! więc zastanowił bym się mocno nad tym połączeniem !
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
...
Napisał(a)
jak już chłopaki napisali duże prawdopodobieństwo gino,poza tym tego propa do tego musiał byś bić sporo
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Pytam bo ma to byc cykl na bardziej na siłe niz mase. A co za tym idzie? przyrost duzej sily rowna sie problemami ze stawami i ściegnami dlatego zalezało mi na dece a wiem ze na samej dece z propem nie zrobił bym za duzej siły dlatego mysle o trenie ale za to teraz odpada deka juz.
...
Napisał(a)
daj ankietę pomyślimy nad jakimś cyklem,wybór środków jest duży.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!