Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Tren i Npp Czy Można Łączyć

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7560

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 916
Witam mam pytanie do was. Mam zamiar zrobic kurAacje z propa, npp i trenu. TyLKO teraz sie zastanawiam cały czas nad tym czy moge brac razem tren i npp. Rozne rzeczy o tym słysze jedni mowia ze moge to brac a drudzy ze nie. Może wy mi pomozecie i dacie fachową odpowiedz bo nigdzie nie moge znalezd odpowiedzi..
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
a teraz trochę z innej beczki - ilu z Was próbowało npp razem z trenem??

jak sie podejdzie do tego z głową to nie jest tak źle jak straszycie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 13272 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 96496
Nie możesz łączyć nandrolonu z trenbolonem. Gino progesteronowe.

"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 1012 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5533
j/w
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 805 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6300
jak chcesz szybko i skutecznie zostać impotentem to bij śmiało !

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Gumbas ja tylko normalnie pytam wiec ogranicz sie do normalnych wypowiedzi a nie do złośliwych.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 1012 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5533
lechu...
jak dla ciebie styka npp+prop

wzuc ankiete to dostaniesz rozpise
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 805 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6300
to nie było złośliwe deca i tren to dwa najsilniej blokujące środki ! więc zastanowił bym się mocno nad tym połączeniem !

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106319 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711665
jak już chłopaki napisali duże prawdopodobieństwo gino,poza tym tego propa do tego musiał byś bić sporo

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Pytam bo ma to byc cykl na bardziej na siłe niz mase. A co za tym idzie? przyrost duzej sily rowna sie problemami ze stawami i ściegnami dlatego zalezało mi na dece a wiem ze na samej dece z propem nie zrobił bym za duzej siły dlatego mysle o trenie ale za to teraz odpada deka juz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
prop+npp+winko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106319 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711665
daj ankietę pomyślimy nad jakimś cyklem,wybór środków jest duży.

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cykl

Następny temat

próby wątrobowe jakie?

Spalanie
Polecane artykuły