...
Napisał(a)
Mam pytanie o skład Methyl-Tren 550. W Methyl-Tren 550 firmy Genetech Pharma Labs jest substancja 7a-metylo-estra-4-eno-3 17-dion w ilości 10 mg w kap. z dawkowaniem 2-3 na dzień natomiast w legendarnym już Trenadrolu z Kilosport jest 17b methoxy-trienbolone w ilości 30 mg w kap. z dawkowaniem również 2-3 kap. dziennie. Jeżeli to ta sama substancja aktywna to skąd taka różnica w dawkowaniu ? Czy ktoś może mi przybliżyć ten temat ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie lepiej prolo apteczne wbic e4d? zdrowiej i bez niewyjasnionych pytan... 

UK
...
Napisał(a)
7a-metylo-estra-4-eno-3 17-dion 10 mg Ciezko cos na ten temat znalesc ale jest silniejsza odmiana 17b methoxy-trienbolone dlatego tez dawka jest miesza Rekomendowany cykl przez producenta To 3 tyg
w skutecznej dawce 40-60 mg/24 Niech cie nie zwiedzie osłonka wątroby zawarta w tym produkcie Dołóż osslonki w dużej ilosci

worlds supplements
http://www.sfd.pl/Extreme_Gym__Glasgow_-t916593.html
...
Napisał(a)
może mi ktoś powiedzieć do jakiego towaru jest podobny w działaniu trenadrol?;d zaluje ze nie moglem z tego zrobic cyklu (cisnienie) ale takiej mocy nigdy nie czułem

...
Napisał(a)
Osłonki wiadoma sprawa w dużej ilości. Przy trenadrolu to i na nerki warto coś wziąść , np. żurawinę. Myślę o 4 tyg. z dawką 30 mg. Pewnie 20 mg też dało by radę ale chyba spróbuję 3 kap. x dzień. Kurczę 40-60 mg trochę bymsię obawiał. Co o tym myślisz ? Ogólnie to w planie są 3 cykle po 4 tyg. i on i 6 off.
...
Napisał(a)
trenadrol to nie parabolan tylko jakiś tam prekursor parabolanu czy coś takiego więc nie wypisuj głupot. Trenbolone to parabolan
...
Napisał(a)
Pytanie było do czego podobny jest Trenadrol i w tym kontekście jego odpowiednikiem jest Parabolan. Więc to chyba nie głupoty.
...
Napisał(a)
ale jedno i drugie to dzień do nocy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Zacznij od malej dawki i później zwiększ dawkę jesli będziesz chciał .Krótkie cykle beda w tym wypadku bardziej efektowne Na bank będziesz zadowolony
Pzdr
Pzdr
worlds supplements
http://www.sfd.pl/Extreme_Gym__Glasgow_-t916593.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!