Szacuny
2
Napisanych postów
181
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2260
Witam , mam zamiar zostać trener personalnym w przyszłości i zapisałem się na studia zaoczne o kierunku sport. Lecz zaczynam uważać że te studia nie dadzą mi dużo prócz wykształcenia wyższego. Mam też świadomość że liczy się też staż na siłowni , i właśnie renomowane kursy które na pewno zamierzam zrobić ... no i oczywiście szczęście i znajomości . Więc czy lepiej nie będzie rzucić temat zaocznych studiów i pieniądze na nie przeznaczone przeznaczyć na jakieś renomowane kursy , oraz oczywiście ,,inwestować w siebie " ?
Szacuny
17763
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
Ale i po tym mozan takim zostać, jak Ci niedużo już studiów zostało to dokoncz, a jak dopiero zaczynasz a wiesz ze z tego nic nie będzie i Ci się nie przyda to zrezygnuj.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
Jak nie spodziewałeś się, że zdasz maturę, to może odpuść tak poważne zajęcie i nie wiem idź na ogrodnika albo coś? Z drugiej strony większość naszych fit celebrytów chyba nawet tej matury nie ma.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]