Witam poszukuje jakiego trenera personalnego online który pokieruje mnie z treningiem i dieta we właściwy sposób możecie mi kogoś polecić z forum zastanawiałem się między koniu i snes lub kogoś innego kogo możecie polecić. Sorki za wybicie w ten dział ale nie wiedziałem gdzie zabardzo mogę gdzie umieścić
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a czemu akurat online?
...
Napisał(a)
poniewaz przebywam w irlandi iw polsce jestem raz do roku mozesz mi kogos zaproponowac
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
snes akurat jest trenerem na w/w portalu i też układa tam plany masz go na głównej stronie
Z forum moze być koniu, hubert, rion, ronie, TomQ, bpl-g, nightingal
Z forum moze być koniu, hubert, rion, ronie, TomQ, bpl-g, nightingal
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
przecież w Irlandii też masz dobrych trenerów ,tam popytaj
a jak nie to kogo wybierzesz będzie dobrze, tutaj moderatorzy wszyscy są po kursach ,mają odpowiednią wiedzę i doświadczenie
a jak nie to kogo wybierzesz będzie dobrze, tutaj moderatorzy wszyscy są po kursach ,mają odpowiednią wiedzę i doświadczenie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!