Staż około 2lat bez diety i słabym treningiem z przerwa 6msc ( szpital ) , od 1.5msc liczę kalorie a od tygodnia zabrałem sie na poważnie licze głównie makro i robię ciężki trening ! Do rzeczy .. Znów potrzebuje waszych rad !
-Waga około 75-77 kg , waga mi sie zepsuła ale raczej lustro prawde powie , Wzrost 178 cm
-Obwody : Łapa 37.5cm , klata 108cm , nadgarstek 17cm , przedramie 31 , łydka 37.5 , udo 57 , talia 82-83
-Przeciwwskazania : Niedoczynność tarczycy ( ostatni wynik 4.2 ( miesiac temu bylo 3.8 wiec sie pogorszył ) .. Leki : Euthyrox od dziś 100mg
-Suplementy -> ogólnie troszke już poszło , aktualnie białko , mono i beta którą kończę już nie wrócę bo nie działa na mnie ;/ i od tygodnia saw ponieważ nie mam siły na redu
Pytanie nr 1. Czy makro 165g białka , 220g węgli i 70g tłuszczy jest odpowiednie ?
Pytanie nr 2. Od czasu gdy przeszedłem na FBW bardzo strzelają mi kości praktycznie wszystkie + od wczoraj lekko boli mnie bark jakieś rady ?
Pytanie nr 3. Czy skoro zawsze ćwiczyłem splitem i przeszedłem na FBW na redukcje to dobrze zrobiłem ?
Pytanie nr 4. Dlaczego mam bardzo wydęty brzuch na dziecie + dość częste gazy , niestety brzuch bardzo mnie dołuje ;/
Pytanie nr 5. Ćwiczę co 2 dzień , jest ok ?
Pytanie nr 6. I ostatnie pytanie odnośnie cardio czy 10min po treningu wioślarza lub 10min truchtu 7 km/h pod max nachyleniem starczy ?
Redukcje robię ponieważ mam dużo tłuszczu na ciele którego chce sie pozbyć nie schodząc poniżej 70kg żeby zacząć pierwszą mase z liczeniem makro :)
przykładowy dzień jedzenia w ss : Do ostatniego posiłku czyli oliwa , ser 20g dodaje ogórka , pomidora itp :D
Z góry dziękuje za odpowiedzi , jeśli potrzebne jakieś zdjęcia lub więcej informacji prosze pisać :)
Zmieniony przez - Blekok w dniu 2016-04-18 21:05:18