Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
112
Mam pytanie, bo czytam te artykuły i zawsze znajdzie się kto odradza, kto ma dobre przeżycia, a mianowicie chodzi mi tylko czy trening koło godziny 6:00 będzie lepiej na czczo czy zjeść jakieś śniadanie dajmy na to wstaje 5:00, żeby się rozbudzić czy np (jazda pociągiem 40 minut) jeśli tak to czy np płatki owsiane i np owoc wystarczy ? i np lekka kawa parzona
Na początku, aby się przyzwyczaić rozpocznę w domu wstawanie co da mi więcej czasu np pajacyki ogólnie rozgrzewka taka kilka przysiadów kilka pompek, aby rozbudzić ciało.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja nigdy na czczo nie trenowałem, ale jak bys sie zdecydował na śniadanie to dorzuć tam jeszcze jakieś źródło białka. Białko w prochu by sie idealnie sprawdziło do płatków
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
130653
spróbuj zrobic jeden trening na czczo i ocenisz czy to sie u ciebie sprawdza. generalnie mozna jak najbardziej trenowac bez posilku. jesli wolisz "po", to zjedz cos co nie bedzie powodowac dyskomfortu. zrodlo bialka+ww, albo bialko+tł
Szacuny
84
Napisanych postów
969
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
161334
"Śniadanie" zjedz wieczorem, jakieś ~30-60 minut przed spaniem. Białko i wolne węgle, a trening zrób na czczo. Bez sensu na godzinę przed treningiem obciążać układ pokarmowy.