Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
41
ponownie dziękuję, a jak uważasz (uważacie), czy pozytywne opinie, recenzje, szczególnie kobiet :D że straciły cm (ja np. nie chcę tracić, a budować siłę) to bardziej efekt placebo albo są znajomymi? :D
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348498
Możliwe, że w tle po prostu zaczeły jeśc zdrowiej i więcej sie ruszać. Wtedy spadek wagi zawdzięczają tym czynnikom a nie EMS.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12435
Napisanych postów
161881
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240210
EMS moze posluzyc jako dodatek relaksacyjny, tlyko wtedy czestotliwosc trzeba ustwic, tak, aby nie spinala naszych miesni, wtedy moze jako tako sie przyda
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1518
A ja jestem leniem. I muszę przyznać, że nawet zanim miałam dziecko to mało się ruszałam, a jeszcze teraz, jak szkrabem trzeba się zajmować, to gdzie mi w głowie jakieś ćwiczenia. Ale chodzę do InTime w Krk i przyznam, że nieźle dzięki temu się trzymam. A sam zabieg mi się podoba, jest przyjemny. Dobrze, że mam do lokalu niemalże tylko przez ulicę, bo pewnie gdzieś dalej by mi się nie chciało chodzić. :D A tak pożegnałam cellulit.
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348498
Takie słowa jak przyjemny i efektywny się niestety wykluczają. Zdobywanie formy sportowej nigdy samo w sobie nie będzie lekkie i przyjemne, chyba że jesteś pasjonatem.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12435
Napisanych postów
161881
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240210
jw jakby tak bylo kazdy z usmiechem by krecil interwaly, robil silowy i cieszyl sie zgrabna sylwetka a nie dosc ze czasem trzeba wylac 7 poty, to trzeba dograc maksymalnie odzywianie zebyw szystko zatrybilo, a nie tylko wkladas zkombinezon i cieszysz sie zyciem
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
2
Byłem na 3 treningach i polecam. Wiadomo, że nie będziesz wycięty od razu, ale czujesz się dużo lepiej. Najlepiej samemu sprawdzić, w intime w Krakowie mają darmowy pierwszy trening, więc nic nie tracisz.