4 dni temu skończyłem 5 tyg cykl kreatynowy. Od dziś chciałbym zacząć trening HST, ale w tym treningu na początku trzeba wypróbować swoje maxy . Otóż jak wiadomo siła po kreatynie lekko spadnie . I moje pytanie to czy mogę już teraz sprawdzać swoje maxy i startować z treningiem HST. Czy lepiej poczekać, aż tyle siły ile ma spaść po cyklu niech spadnie i dopiero próbować maxy. Z góry dziękuję za odpowiedź .
...
Napisał(a)
Witam!
4 dni temu skończyłem 5 tyg cykl kreatynowy. Od dziś chciałbym zacząć trening HST, ale w tym treningu na początku trzeba wypróbować swoje maxy . Otóż jak wiadomo siła po kreatynie lekko spadnie . I moje pytanie to czy mogę już teraz sprawdzać swoje maxy i startować z treningiem HST. Czy lepiej poczekać, aż tyle siły ile ma spaść po cyklu niech spadnie i dopiero próbować maxy. Z góry dziękuję za odpowiedź .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Sprawdź swoje maksy,odpopdznij 9-12 dni i zaczynaj trening HST.Następnym razem pytania dotyczące treningu HST zadawaj w dziale"Alternatywna droga".Pozdrawiam.
rower1
Polecane artykuły