Witam, kończę właśnie 2 cykl treningowy 5/3/1 i zastanawiam się nad dorzuceniem po każdym treningu 20 minut biegania po klatce i barkach oraz ewentualnie inne cardio po przysiadach i martwym. Czy nie wpłynie mi to negatywnie na progres w treningu siłowym ? Jak dorzucić cardio tak by nie zaburzyć cyklu. Dietę trzymam 3,5t kcal czy może po 4 cyklach dopiero przejść na jakiś okres redukcji obciąć kcal i wtedy redukować ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wendler zaleca cardio (w jego wersji, czyli jego ulubione sprinty pod górę, prowler lub skakankę) w dni nietreningowe.
...
Napisał(a)
Niestety zauważyłem rosnący brzuch tragedii nie ma bo wysoki jestem ale nie chciałbym się zalać
...
Napisał(a)
No to zrewiduj też w pierwszej kolejności dietę czy nadwyżka kaloryczna nie jest zbyt wysoka. Może tutaj tkwi problem.
...
Napisał(a)
sugerujesz obcięcie węgli mam rozumieć ? na obecną chwilę jem około 180g białka , 100 gram tłuszczy i resztę uzupełniam węglami co łącznie ma mi dać jakieś 3400-3500 kcal
Zmieniony przez - lucjusz22 w dniu 2017-06-13 13:15:29
Zmieniony przez - lucjusz22 w dniu 2017-06-13 13:15:29
...
Napisał(a)
Zalewanie jest od nadwyżki kalorycznej innej opcji nie ma więc delikatnie możesz przyciąć albo wprowadzić rotację.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!