Witam chciał bym się dowiedzieć jak wyglada trening marines jaki jest plan ale nie mam dostępu do siłowni i wgl. I zależy mi na tym żebyście mi napisali co mogę robić w domowych warunkach.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może to nie odrazu marines ale sprawdź sobie w internecie takie coś jak " Kalistenika" , bardzo dobre jeżeli nie ma się sprzętu i trenuje w warunkach domowych lub gdzieś na dworze.
Polecam Ci sprawdzić takie ksiązki jak " Skazany na trening - zaprawa więzienna" Paul Wade.
Polecam Ci sprawdzić takie ksiązki jak " Skazany na trening - zaprawa więzienna" Paul Wade.
...
Napisał(a)
Wiesz marines to na treningach to na pontonach ćwiczą desant na plaże więc ciężko będzie w domu :D Ale tak już normalnie odpowiadając to widziałem kiedyś zdjęcie, jak ci z marines podciągając się na drążkach mieli przywiązane duże i ciężkie opony. Idąc tym tropem możesz przywiązać sobie obciążenie do brzucha np. z obciążenia na siłkę i wtedy próbować na drążku.
...
Napisał(a)
Po co Ci treningi marines? Są w necie gotowe rozpiski treningowe naszych specjalsów pod kątem selekcji do GROM-u i AGAT-u. W skrócie: bieganie, pływanie, drążek, brzuszki i pompki.
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!