Od razu mówię że mam 17 lat i jakiekolwiek treningi zacząłem robić raptem tydzień temu :D. Wykonuję 6tke (8 dzień) weidera no i pompki z plecakiem załadowanym 20KG. 10x10 powtórzeń.
Jednak mój problem nie tkwi w piersi ani w brzuchu, bo one są wręcz bardzo dobrze rozwinięte. Problem tkwi w proporcjach :/ Mam 104-107cm w klecie w zalerzności kiedy mierzę :D:D czy jestem po ćwiczonkach czy nie w sumie to nie wiem kiedy mierzyć no i tylko 35-36cm w bicu :/ przy wadze 80kg. Jeszcze dodam że mam mocno uwypuklony triceps jak wygnę rekę do tyłu to bicepsu poprostu wogule nie widać :( 3/4 ręki to triceps.
Posiadam jedynie 10 kilową hantle do ćwiczeń. Jaki trening polecicie???
To naprawdę kiepsko wygląda :/ Podkreślam że zależy mi tylko na bicu.
Jednak mój problem nie tkwi w piersi ani w brzuchu, bo one są wręcz bardzo dobrze rozwinięte. Problem tkwi w proporcjach :/ Mam 104-107cm w klecie w zalerzności kiedy mierzę :D:D czy jestem po ćwiczonkach czy nie w sumie to nie wiem kiedy mierzyć no i tylko 35-36cm w bicu :/ przy wadze 80kg. Jeszcze dodam że mam mocno uwypuklony triceps jak wygnę rekę do tyłu to bicepsu poprostu wogule nie widać :( 3/4 ręki to triceps.
Posiadam jedynie 10 kilową hantle do ćwiczeń. Jaki trening polecicie???
To naprawdę kiepsko wygląda :/ Podkreślam że zależy mi tylko na bicu.