...
Napisał(a)
Cześć mam nerwice lękową lekarz przepisał mi asertin 50. Chciałbym się dowiedzieć czy nie ma żadnych przeciwskazań żeby dalej ćwiczył i kontynuwal masę, czy lek może wpłynąć na zmniejszenie testosteronu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Biore 100mg od 10 lat .Cwicze ,masuje,redukuje i uzywam rozne srodki bez problemu.Jedyne na co zwroc uwage to prolaktyna bo sertralina lubi ja podbijac.
1
...
Napisał(a)
Jaco1977Biore 100mg od 10 lat .Cwicze ,masuje,redukuje i uzywam rozne srodki bez problemu.Jedyne na co zwroc uwage to prolaktyna bo sertralina lubi ja podbijac.
A jak to wygląda z suplementami typu magnez, cynk, b6, ashwaganda, D3 +k2, beta alanina, cytrulina
...
Napisał(a)
Nie ma przeciwskazań do stosowania w/w suplementów w skojarzeniu z lekiem Asertin 50, a nawet w/w suplementy mogą pozytywnie wspomagać działanie leku
...
Napisał(a)
Spokojnie możesz trenować i suplementowac wszystko . Tylko prolki pilnuj
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!