Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
12
Witam,
Czy jest sens robić ćwiczenia interwałowe wyłącznie na brzuch? Czy da się tak spalić tłuszcz i odsłonić mięśnie?
Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam jeśli pytanie jest bardzo głupie.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6841
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784542
Nie tędy droga, więcej ćwiczeń na brzuch nie znaczy, że szybciej z niego zrzucisz zalegający tłuszcz. Trenuj wszystkie grupy mięśniowe, jedz zdrowo i forma będzie się poprawiać.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
12
Niestety wiem, że z odpowiednią dietą będzie u mnie ciężko. Raczej nie jest ona zła, ale do idealnych też na pewno nie należy. Aktualnie zależy mi głównie na brzuchu. Czy interwały na cały organizm spalą również tłuszcz z brzucha? Jeśli połączę je z budowaniem mięśni brzucha oraz w miarę odpowiednią dietą(bez fastfoodów i tego typu rzeczy) to ma to sens?
6841
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784542
Nie dasz rady jednocześnie spalać tłuszczu i budować mięśni brzucha niestety najczęściej jest tak, że na brzuchu tego tłuszczu siedzi najwięcej a co za tym idzie najpóźniej widać tam efekty.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
12
Robiłem A6W przez 4,5 tygodnia i nawet były jakieś efekty, może nie jakieś wielkie, ale zawsze, ale potem przez chorobę przestałem robić ćwiczenia i jakoś to się rozeszło. Możesz mi coś doradzić oprócz diety? Znasz może jakiś plan treningowy, który nie zabierałby tak dużo czasu jak A6W(chodzi mi o czas poświęcony dziennie na ćwiczenia), a który by działał?
6841
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784542
Ale chciałbyś coś osiągnąć nie wkładając w to pracy. A6W i inne tego typu wynalazki do niczego się nie nadają. Aby wyglądać dobrze w tym brzuch trzeba ćwiczyć całe ciało i zdrowo się odżywiać innej drogi niestety nie ma.