Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
236
Witam.
Trenuję biegi i jako że jest teraz okres zimowy to mam czas na siłownię, także moje pytanie jest następujące, moim celem jest uzyskanie takich "współczynników" nóg ala Cristiano Ronaldo, zależy mi na tym żeby być szybkim, zależy mi na tym żeby być poprostu najlepszym, chcę tego i jestem gotów na ciężkie treningi nawet 2x dla nóg w tyg, oczywiście zgodnie z planem "najpierw masa później rzeźba", wygadję mi się że nogi nie mogą być zbyt szerokie ale chcę posłuchać rad ekspertów i innych użytkowników. Tak więc jaki trening robić aby uzyskać takie rezultaty jak CR7? Czekam na odp.
Szacuny
4
Napisanych postów
719
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3775
stary ale czekaj bo nic nie rozumiem. Co jest w nogach CR7 ze masz je za cel ? piszesz o tym w dziale trening dla poczatkujacych, kategoria- kulturystyka. Co chesz z tymi nogami zrobic ?
"Fight And Never Surrender!"
Do zobaczenia na Mr Olympia, Crossfit games, 2 i 3 boju ;]
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1084
Tak czytając wasze odpowiedzi-dobra macie 100% racje i zdaje mi się że Daewid z tymi 3 miechami wcale nie przesadził ;) :) .Cristiano zarabia obrzydliwie duże pieniądze ,, a kto ma kasę , ten ma władze '' .Po za tym mogę spokojnie orzec że na telefon jego ,,ludzi'' (bądź jego samego , w co szczerze wątpię), zjeżdżają się najlepsi trenerzy i dietetycy z europy , a nawet świata.Co skutkuje ZAj**IZTYMI efektami.
Szacuny
3
Napisanych postów
189
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
9401
hahaha no to pokaż cwaniaku swoje nogi lepsze lub takie same jak Ronaldo które zrobiłes w 3 miesiace no dawaj :) Co za żałość.....w pare lat byscie takich nie zrobili ale cóz typowa mentalnosc małych ludzi
Szacuny
16
Napisanych postów
3754
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
49667
3 miesiace treningow i nogi jak C. Ronaldo? Troche zalosne jest to ze ktos mogl nawet tak pomyslec o czlowieku ktory cale swoje zycie poswiecil sporcie i treningowy.. Po 3 miesiacach bez dobrek dietki i treningu i masy innycj czynnikow bys nawet nie zauwazyl roznicy w wygladzie swoich nog..