Piszę do was dzisiaj z taką mała prośba, a mianowicie chodzi mi o mój nieszczęsny brzuch.
Zaczynając od początku, moja dieta rozpoczęła się 14.03.2016 , Moja waga ów czas wynosiła 76,02kg , natomiast pas, 98 cm.
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak , waga: 63,7 , pas: 88-87 , natomiast dalej ni grom nie idzie :) , ten wynik utrzymuję się już jakiś czas, dla poglądu dodaje zdjęcie:

A tutaj z przodu, wygląd brzucha:

Dieta to oczywiście Ketoza , moje makroskładniki:
BIAŁKO | WĘGLOWODANY | TŁUSZCZE | KCAL |
---|---|---|---|
70 | 20-40(Tylko Warzywa) | 185 | 2000 |
Mój trening w ciągu tygodnia to:
Poniedziałek: Basen , około 50min pływania ( przez ten czas przepływam jakoś 60-70 długości basenowych 25m)
Wtorek: ->Pompki(Serie: 18,22,16,16,22 ,minuta przerwy między pompkami) , Brzuszki (5 serii po 10 brzuszków), Rowerki (5 serii po 30 sekund, napinam mięśnie brzucha i tak to wygląda) Podciągania na drążku z tym ,że negatywne. próbuje wyrobić siłę aby się podciągać, wygląda to tak 3 serie po 6 powtórzen, 1 spuszcenie trwa 5-6sekund...///// Niekiedy zdarza się,że dorzucam sobie jeszcze rower , tak około 20km
Środa: Tj. w Poniedziałek
Czwartek: Tj. we Wtorek
Piątek: Tj. w Poniedziałek
Sobota: Tj. we Wtorek
Niedziela: Tj. W Poniedziałek
Jak myślicie , czy trening nie jest zbyt intensywny?? Może pora zacząć robić jakieś interwały ? Jeżeli tak to jakie ćwiczenia możecie polecić ,tak aby mój ostatni miesiąc diety (Tak ,planuję dietę do Sierpnia, bo mam chwile słabości) .
Dziękuję z góry
Pozdrawiam! :)
Zmieniony przez - keelem w dniu 2016-06-30 20:27:39