Imię: Michał
Nazwisko: Śniegowski
Wzrost: 175cm +/-
Waga: 85/86 kg
Wyniki siłowe w wyciskaniu sztangi leżąc: Szczerze teraz pisząc, to nie znam swoich rekordów, trenuję pod kątem kulturystyki i siła nie jest dla mnie ważna. Na treningu przeważnie oscyluję ciężarami 80kg, by dobrze poczuć mięsień.
Staż treningowy: Około 2 lat z głową i ułożoną dietą.
Trening:
Jeśli chodzi o trening trenuję system 2 dni treningowe 1 dzień wolny.
1 dzień treningowy: Klatka + biceps (4 ćwiczenia klatka po 3-4 serie, 3
ćwiczenia biceps po 3-4 serie)
2 dzień treningowy: Plecy (4-5 ćwiczeń po 3-4 serie)
3 dzień treningowy: Barki + tricepsy (3 ćwiczenia po 3 serie barki, 3 ćwiczenia po 3 serie tricepsy)
4 dzień treningowy: Czwórki (4 ćwiczenia po 3-4 serie)
5 dzień treningowy: Dwójki i łydki. (2 ćwiczenia na dwójki po 3 serie, 3 ćwiczenia na łydki po 3 serie)
Celem treningu jest rozwój masy mięśniowej. Oczywiście w parze z tym idzie dieta. Trzymam kalorię w okolicach 4 tysięcy (B: 300 g, W: 400g, T: 100=120 g).
Staram się ćwiczyć od 10-6 powtórzeń, lecz bardziej przykładam uwagę do poczucia pracy mięśnia, abym poczuł jego pracę przy końcowych spięciach.
W cyklu takim treningowym dbam o to by trening brzucha zrobić w 3 dniach treningowych, przeważnie z dniem odstępu na regenerację.
Przedramiona staram się wcisnąć 2 razy w tygodniu, podobnie kaptury.
Ilość serii jest uzależniona od mojego samopoczucia. Staram się nie przesadzić. W każdej partii robię jakieś drop serie, serie łączone od czasu do czasu.
Dlaczego warto mnie wybrać?
Powód jest bardzo prosty

Widziałem Pana Adamskiego podczas Pucharu Polski NAC w Brodnicy. Wywarł na mnie ogromne wrażenie. Trening z mistrzem i poznanie takiej osobowości to wielki zaszczyt dla mnie. Będzie to kolejny krok w mojej skromnej karierze kulturystycznej. Nie na co dzień zdarza się taka okazja, a nie wykorzystać jej to grzech!
Zdjęcie