Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1256
Witam.
Czytając o tym środku natrafiłem na taką informacje: "Sam Acetat trestolonu znajdziemy pod różnymi postaciami. Zwykle w formie oralnej, ale także pojawia się pod postacią zastrzyków (MENT) – wstrzykiwanych podskórnie."
Jestem w posiadaniu tego środka z firmy soda i nie wiem teraz czy stosować to podskórnie czy domięśniowo. Drugie pytanie to z jakimi innymi środkami dobrze się on łączy?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
sebol88
Myślałem że forum jest do pomagania sobie a nie do komentowania czyichś rezultatów. Trenuje kolego nuras sporty walki i nie potrzebuje 140 cm obwodu w klacie. Zadałem 2 pytania odnośnie środka, nie prosiłem o rozpisanie cyklu czy o dawkowanie a tu zaraz taka błyskotliwość ze strony kolegi
na sporty walki to halotesin przed walka u mnie biora
Szacuny
39466
Napisanych postów
92913
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
965400
Zacznij może najpierw od propa a menta zostaw na później najlepiej za kilka lat bo widać że niezbyt masz pojęcie o saa...zrobisz sobie tym środkiem tylko krzywdę...
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1256
Dzięki za porady i mądrości życiowe. Jestem już po 7 cyklach, gdzie przed ostatnio leciał tren z tesciem przez 10 tygodni, więc będę wdzięczny za odpowiedź na temat
Szacuny
205
Napisanych postów
607
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
41886
sebol88
Dzięki za porady i mądrości życiowe. Jestem już po 7 cyklach, gdzie przed ostatnio leciał tren z tesciem przez 10 tygodni, więc będę wdzięczny za odpowiedź na temat
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1256
Bo ten środek jest mało znany. Jest obszernie opisywane jego działanie, w leczeniu jakich schorzeń był używany, jak dawkować itp. Ale na stronach z saa często podawany jest opis, którego fragment zacytowałem i wynika z niego, że jest wstrzykiwany podskórnie. A odnośnie łączenia z innymi środkami to Dziadzia na joutubie mówi że działa on synergistycznie z nandrolonem i daje dobre efekty, a w innym miejscu przeczytałem, że nie poleca sie stosowac menta razem z deka bo ment to pohodna nandrolonów. Dlatego prosiłem tylko o rozwianie wątpliwości jakie mogą mieć równiez inni
Szacuny
2347
Napisanych postów
5689
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
110111
sebol88
ja j**ie po takiej bombie jeszcze nie byles na olimpi..
1
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1256
1. WIEK:40 2. WAGA:82 3. WZROST:169 4. WYMIARY: -biceps:42 -klatka:105 -udo: -talia:80 5. STAŻ NA SIŁOWNI:20 lat z przerwami 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:około 7 cykli, środki stosowane to teść, wino, deka, masteron, oxandrolone, meta, tren. Ostatni cykl to testosteron enan + npp 12 tygodni 8. TRENING:split 5 razy w tygodniu 9. CEL CYKLU: 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:trwa 11. POZIOM BF%:14 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):endomorfik 13. STAN ZDROWIA:okaz 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:średnia 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata:140 -martwy ciąg: -przysiad: