Jak długo można stosować TriBulon Black? Czy robi się cykle na tym suplemencie? Czy można brać go ciągle?
...
Napisał(a)
Witam
Jak długo można stosować TriBulon Black? Czy robi się cykle na tym suplemencie? Czy można brać go ciągle?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Brać go ciągle w jakim celu?Jaki jest Twój wiek?
...
Napisał(a)
Mój wiek 32 lata, chciałem brać ciągle jak można po to aby mieć wyższy poziom testosteronu. Bo obecnie to jest na bardzo niskim poziomie.
...
Napisał(a)
3 miesiące możesz spokojnie brać.
Fajnie się będziesz czuł taki Vigor Tobie doda, możesz jeszcze w 1 i 3 miesiącu dodać DAA Ultra po 3 kapsy w podzielonych porach - wtedy będzie petarda.
Fajnie się będziesz czuł taki Vigor Tobie doda, możesz jeszcze w 1 i 3 miesiącu dodać DAA Ultra po 3 kapsy w podzielonych porach - wtedy będzie petarda.
...
Napisał(a)
Możesz spokojnie 3miesiące lecieć na Ttibulonie Black a dorzucić jeszcze DAA lub GH Turbo
...
Napisał(a)
Tak jak napisali Ci chłopaki powyżej lub Tribulon Black miesiąc na przemian z DAA Ultra i GH Turbo.
...
Napisał(a)
Czyli Tribulona mogę jeść 3 miesiące i potem przerwa. A ile ma trwać ta przerwa? I co można by jeść w tej przerwie tak abym miał siły dużo?
...
Napisał(a)
Jak skończysz Tribulon Black to zrób sobie 6-8tyg cyklu na cm3+Carnotrix...świetny zestaw na siłę i wytrzymałość,przy okazji bardzo dobra pompa mięśniowa.Potem możesz wejść znowu na Tribulon Black.
...
Napisał(a)
Bardzo dziękuje za pomoc :) Teraz może trochę urosnę hehehe.
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
...
Napisał(a)
mam pytanko ze pozwole sie wlaczyc do dyskusji :)
czyli trec tribulon - miesiac
cm3 + carnotrix 4-8 tyg a w jakich dawkach ?? brac jednoczesnie ?
czyli trec tribulon - miesiac
cm3 + carnotrix 4-8 tyg a w jakich dawkach ?? brac jednoczesnie ?
1
...
Napisał(a)
tribulon 1-3 miesiecy
cm3 i carnotrix do 12 tyg
DT:
cm3 rano na czczo i po treningu po 5g
catrnotrix 5-6 capsów przed treningiem
DNT:
cm3 rano na czczo i ew do jakiegoś posiłku w ciągu dnia
cm3 i carnotrix do 12 tyg
DT:
cm3 rano na czczo i po treningu po 5g
catrnotrix 5-6 capsów przed treningiem
DNT:
cm3 rano na czczo i ew do jakiegoś posiłku w ciągu dnia
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!