Szacuny
1
Napisanych postów
231
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2905
Witam!
Mam do wszystkich troche glupie pytanie, czy mógłby mi ktoś wyjaśnic jak wyglądają pompki wojskowe, jak je poprawnie wykonywac, i czym się różnią od zwyczajnych pompek.
"Tańczę jak motyl i kłuję jak pszczoła"
Zobaczcie i ocencie też moją stronkę ze śmiesznymi rzeczami jeśli chcecie poprawić sobie humor:
http://sooro.w.interia.pl
Szacuny
14
Napisanych postów
384
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12773
One wygladaja tak samo jak narmalne ale w momencie kiedy masz klate najblizej ziemi przytrzymujesz chwile. W woju wtedy mówią coś tam "prawdziwa żołnierska pompka...(coś tam).
Pozdro
Nie wszyscy dostaną sie do raju ale patrzeć na gwiadzdy ma prawo każdy
Szacuny
1
Napisanych postów
75
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
937
O ile mi sie dobrze wydaje to wojkowe sa tak : Jedna ( tutaj wykonujemy pompke ) prawidłowo (tutaj wykonujemy pompke) wykonana (tutaj wykonujemy pompke) pompka (tutaj wykonujemy pompke) wojskowa (tutaj wykonujemy pompke) Tak sie to powinno wykonywac :) oczywiście komendy mogą być dłuższe :)
Szacuny
1
Napisanych postów
231
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2905
Dzieki za odpowiedzi. Hehe ALI_87 nie ma to jak wojsko ale mysle ze prawidłowe sa takie jak opisal rudy_lysy, a może ktoś wie cos jeszcze na ten temat??
"Tańczę jak motyl i kłuję jak pszczoła"
Zobaczcie i ocencie też moją stronkę ze śmiesznymi rzeczami jeśli chcecie poprawić sobie humor:
http://sooro.w.interia.pl
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1258
Ali dobrze mowi... to tak samo jak pompki harcerskie... robiac kolejne poprostu mowi sie "prawidlowo wykonana pompka zolnierska"... wydaje mi sie ze jest to tylko taki wymysl... bo w wojsku to prosto z mostu "OPAD 100!!!" pozdrawiam ;]
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
2
To chodzi o to że jak ja np. jestem w klasie wojskowej to tak jak robimy pompki to mówimy na głos zaczynam 0 raz 2 3 4 ...
Szończyłem dziękuję są też takie wojskowe pompki że się mówi "pierwsza poprawnie wykonana pompka wojskowa dywizjonu powietrzno desantowego" i coś tam dalej i w jednej 0ompce jest około 30 pompek