Gdy wyciskam, nawet niewielki ciężar, np robie serie 12 powturzeń ciężarem 30 kg, ale opuszczam powoli i powoli podnosze to trzęsą mi sie ręce. Co na to można poradzić? (muj CM to 72 kg)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Miałem kumpla co zaczął do nas chodzić na siłke... strasznie chudy i w ogóle nie wytrenowany... miał to samo co ty czyli trzepał się cały przy ćwiczeniach ale po jakimś czasie nauczył się odpowiedniej techniki i jest ok.
...
Napisał(a)
Siemka !
Na poczatku zawsze beda sie trzesc rece z czasem ten nawyk zniknie potrenujesz troche przyzwyczaisz organizm do wysilku i do treningu i bedzie spoxik Pozdro
Na poczatku zawsze beda sie trzesc rece z czasem ten nawyk zniknie potrenujesz troche przyzwyczaisz organizm do wysilku i do treningu i bedzie spoxik Pozdro
>>>....::: Odj**ałes sie jak przyczepa na dożynki :::....<<<
...
Napisał(a)
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Starz mam mały bo 8 miesiency ale wczesniej cały czas cwiczyłem na siłe więkrzymi ciężarami i szybciej i mi sie nie trzęsły
...
Napisał(a)
norma, wolne powtorzenia to wiekszy wysilek, z czasem nabierzesz sily i wytrzymalosci miesniowej i ten efekt trzesienia zniknie
-World belongs to strong and brutal-
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
------jak z tym? co wy myślicie??????
Następny temat