siemano. mam pytanko do tych co robią masę na "biedronce" :D. otóż od zawsze kupowałem tuńczyki w puszkach i wartości odżywcze przedstawiały się następująco: białko: 24g, węgle: 1g, tłuszcz: 1g. a dzisiaj idę do biedry patrze a tam białka 14g, tłuszcz 1.4g a węgli 0. co to ma być? jakaś pomyłka w druku czy co?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jako ciekawostke podam, że jakiś tydzień temu otwierałem takową puszkę tuńczyka biedronkowego kombinerkami :) Ogólnie dobry tuńczyk jakościowo i smakowo..
Life is to short to be small :)
http://www.sfd.pl/Moja_siłownia_:_-t821837.html
...
Napisał(a)
Moze popatrzyles na wartosci w porcji - 65 gram chyba?
Ja wlasnie teraz zaopatruje sie w tune w biedronce, biore tego w kawalkach i tam nawet jest 25g bialka.
Ja wlasnie teraz zaopatruje sie w tune w biedronce, biore tego w kawalkach i tam nawet jest 25g bialka.
...
Napisał(a)
nieno na pewno patrzyłem w 100 gramach. w oleju miał w 100 gramach 20g białka. ile kosztuje w kawałach? bo ja brałem miałek to po 2.30 był. ale chyba się na mintaja przerzuce bo ponoć w chooy rtęci w tuńczykach jest
Zmieniony przez - nick23 w dniu 2011-01-23 22:19:48
Zmieniony przez - nick23 w dniu 2011-01-23 22:19:48
...
Napisał(a)
Ja też kupuje czesto w bidronce i powiem ze raz niedawno też kupiłem i było 14gram , a dziś juz normalnie 23 chyba
...
Napisał(a)
j/w wydaję mi się, że kupił jakąś mieszankę tuny z warzywami + sos 

GALERIA ZDJĘĆ:
http://www.sfd.pl/Chemik__Returned_on_good_way_-t812451.html
...
Napisał(a)
ludziska na bata nie. przecież kupywałem je od 2 miesięcy co tydzień i wiem jak wygląda wszystko to samo sam byłem zdziwiony. nawet zdziwiony byłem że na tym w oleju było napisane że ma 20g białka co zawsze w oleju miał mniej niż w wodzie. a wracając do rtęci to jem od 4 tygodni 3 puszki tuńczyka dziennie i jak narazie jeszcze nie świecę 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!