Czy po zejściu ze srodku przewaznie tak waga spada , bo w sumie to co mialem przed środkiem mam teraz , więc jestem takjakby na przysłowiowym "0" ? Sylwetkowo też dużo straciłem ....
...
Napisał(a)
Witam , brałem 10tyg turanabol jako pojedynczy srodek (300tab) teraz łykam clomid , wszystko elegancko szło siła, masa , mięsień stał sie twardszy bardziej wyrazisty , lecz jak skończyłem "cykl" 31 lipca to do dnia dzisiejszego spadło mi z wagi juz 3kg (11dni) zaznacze , że jem tyle samo kalorii co na turce, pytanie :
Czy po zejściu ze srodku przewaznie tak waga spada , bo w sumie to co mialem przed środkiem mam teraz , więc jestem takjakby na przysłowiowym "0" ? Sylwetkowo też dużo straciłem ....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
AgleciqqZablokowanie nie ma na pewno nic do tego. Waga spadła bo gorąco jest i paruje woda z Ciebie, nawadniaj się więcej i będzie git. A badań nie trzeba robić, bo to dla lamusów, przecież gdyby to było takie groźne to byłoby ciężej z dostępnością towaru

Zmieniony przez - barlug w dniu 14/08/2022 15:28:24
...
Napisał(a)
ankiete wypełnij jakiej firmy miałeś ture jaką dawke brałeś clom kiedy zaczełeś brać jaką masz firme
...
Napisał(a)
1. WIEK:33
2. WAGA:86 aktualnie
3. WZROST: 185
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ok 6 lat
6. DIETA:
-białko:220g
-węglowodany:450g
-tłuszcz: 110g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Pierwszy raz - Turanabol
8. TRENING: Siłowy + cardio
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): CHUDNIECIA
13. STAN ZDROWIA: DOBRY
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: NIE
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 120
-martwy ciąg: X
-przysiad:147.5
2. WAGA:86 aktualnie
3. WZROST: 185
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ok 6 lat
6. DIETA:
-białko:220g
-węglowodany:450g
-tłuszcz: 110g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Pierwszy raz - Turanabol
8. TRENING: Siłowy + cardio
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): CHUDNIECIA
13. STAN ZDROWIA: DOBRY
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: NIE
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 120
-martwy ciąg: X
-przysiad:147.5
...
Napisał(a)
Masz badania sprzed cyklu I aktualne ?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Czy Badania mają coś do spadku wagi i sylwetki ? Przecież to okres dwóch tygdoni
...
Napisał(a)
Możesz być zablokowany, możesz mieć wybite estro , prolke. Dlatego badania się robi żeby wiedzieć. Jak Twój organizm ma zachować większą masę mięśniową jeśli Twój test leży ?
...
Napisał(a)
Badania to podstawa, bo skąd masz się dowiedzieć co jest grane i skąd takie spadki? Zapewne jesteś bloknięty i cały cykl poszeł na marne, własnie przez brak badań.
...
Napisał(a)
kaczor89Czy Badania mają coś do spadku wagi i sylwetki ? Przecież to okres dwóch tygdoni
Myślisz?skoro jak wyżej ktoś nspiasal pct nie udało się i masz testa na zerowym poziomie to się dziwisz ze leci wszystko na leb na szyję? A to dopiero może być początek bo zaraz dojdzie np depresja i impotencja .
Leki to nie mentosy zjadłeś i wyrzucasz opakowanie i koniec
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!