...
Napisał(a)
Cześć , od około roku lecę sobie testa solo w dawce 250mg e4d zamówiłem kiedyś opakowanie tury panax i leżało w szafie . Dwa tygodnie temu stwierdziłem ,że dołożę do cyklu ture 40ed na dwie porcje rozdzielone na okres 8-10 tygodni . Efekty były bardzo szybkie , siła poszła na plus troszkę waga wiadomo podlalo wodą pewnie trochę ale najbardziej samopoczucie ,które jest aż za dobre nigdy nie czułem się tak dobrze na cyklu jak teraz . Zastanawiam się czy na pewno siedzi tam tura a może jednak metka lub jeszcze coś innego . Co o tym myślicie czy tura faktycznie tak działa ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Opis jak do metki
dołożyłeś kolejny srodek i masz profity

1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Profity i nie profity chciałem uniknąć środka który mocno aromatyzuje i podlewa woda dlatego padło na turę
...
Napisał(a)
Wiesz z tym podlewaniem to jest różnie bo to nie tylko środek, ale i dieta. A co do meritum to w sumie książkowy opis działania mety.
1
...
Napisał(a)
Nie no czy tura czy meta powinny być podawane ed w dawce dzielonej. No nie wiadomo co to jest w sumie, ale ja bym już zostawił ilość 40mg i dzielił dawkę codziennie na trzy-cztery razy pi razy drzwi. Tak czy siak zadbał bym o flaki jakieś osłonki typu nac czy liv52. A generalnie wychodząc z meto-tury podbił bym delikatnie teścia bo w sumie jak od roku to dawka mała chyba że ma to być coś a'la trt+ i jest to celowe. Jak dla mnie fajnie zacząłeś małą dawką długi okres, ale jednak bym podbijał delikatnie tego testa co jakiś czas oczywiście rozsądnie i zależnie od celu.
Zmieniony przez - master7711 w dniu 2023-05-02 10:34:52
Zmieniony przez - master7711 w dniu 2023-05-02 10:34:52
...
Napisał(a)
Dawka właśnie była podbita bo wcześniej leciało 125mg e4d przez długi czas bo i tak dawało mi to 2-3x ponad normę na badaniach wiec nawet nie widziałem sensu dawać więcej teraz
...
Napisał(a)
Ja mówie delikatnie co jakiś czas np. 0,1ml co 8 tygodni czyli 25mg. Test jest nie doceniany a najpewniejszy w sumie i najbliższy jednak organizmowi. Jak odstawisz mete czy nawet ture to co potem? Jeżeli to meta i o ile ma jako takie stężenie to 40mg na początek to sporawo, może być zastój.
...
Napisał(a)
Odstawię metę to pociągnę jeszcze trochę testa w dawce 250mg e4d powoli schodząc do trt i chciałbym wyjść za pół roku już
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!