Zmieniony przez - Jony125 w dniu 2015-05-17 13:08:21
...
Napisał(a)
Moj pierwszy cykl na saa to było 20mg tury ciężko ocenić jak działa bo byl to podkład pod vlcd. Teraz jestem na 2 gim i leci 30mg dziennie. Obecnie w 3 tyg sila, ubicie, waskularyzacja na +. Ture mam firmy vermodjie
...
Napisał(a)
Nie wiem co niektorzy jedza i jakich firm, może warto zmienić na coś innego. Jadłem kilka tur z czego za każdym razem działanie było identyczne. Wiem jak działa meta/wino i na pewno tego tam nie było.
Tura sama w sobie środek według mnie świetny, mi podpasowała. 40mg ed czuć, że coś tam działa, na 60-80mg robi się już o wiele ciekawiej.
Jeśli ktoś spodziewa sie petardy jak na mecie/winie to oczywiście może się rozczarować.
Jeśli zdecydujesz się na ture to dałbym 40-80mg ed przez 7-8tyg. Będziesz zadowolony jeśli będziesz miał dobra ture.
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2015-05-17 14:42:13
Tura sama w sobie środek według mnie świetny, mi podpasowała. 40mg ed czuć, że coś tam działa, na 60-80mg robi się już o wiele ciekawiej.
Jeśli ktoś spodziewa sie petardy jak na mecie/winie to oczywiście może się rozczarować.
Jeśli zdecydujesz się na ture to dałbym 40-80mg ed przez 7-8tyg. Będziesz zadowolony jeśli będziesz miał dobra ture.
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2015-05-17 14:42:13
...
Napisał(a)
Jw. Jem ture dawka 80 mg ed przez 7 tyg, mocno odczuwalne od 2-3 tygodnia, Dałem ture jako podkład na redukcję razem z propem( w tle clen + t3) waga poleciała w dól 10 kg,zleciało dużo wody i fatu, a mięśnie są dobrej jakości. Wg mojej opinii jest to łagodny środek w porównaniu do mety i wina.
1
...
Napisał(a)
zdam relacje jak bede w trakcie i po cyklu wtedy ocenimy ile jest wart ten specyfik zaczne od 40mg potem wskocze na 50mg dowiedzialem sie aby ciagnac cykl 6 tygodni
SPORTOWY TRYB ŻYCIA !
...
Napisał(a)
Taniocha zaloz tu temat relacje,przyda sie
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
sama tura trochę marnowanie środka ja bym dodał ;lekko testosteron prop 50mg-70 eod lub enan/cypionat 125e3d retencja będzie nie wielka , blok też nie wielki, a efekt lepszy.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!