GRAM W PILE I NIE WIEM CO ROBIC ABY WYTRZYMAC 3H GRY NA BOISKU? KOLEDZY MOWIA COS O SYTOPIE(TUSIPEKS)CZY COS W TYM RODZAJU! JEST COS TAKIEGO? CO SADZICIE O TYM?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam!! musze wam przyznac racje co do syropkow!!Dopiero wrocilem z 3 meczy o jakich wspominalem! Sluchajcie raz ze spedzilem do 5 nad raneem na weselu, po przyjezdzie przespalem sie 2h i poszedlem na mecze!! zadziwiam sie! nie kupilem tego!!pierwszy mecz byl ciezki dopoki nie przeszla zadyszka, a pozostala czesc byla rewelacyjna biorac pod uwage kondycje!-wytrzymalem biegajac ostro!fakt faktem ponadciagalem sciegna pachwinowe ale przejdzie nie?!wiem ze nie ma sensu i jeszcze na dodatku biegalem bez zadnego posilku poweselnym
Dzieki i pozdrawiam

...
Napisał(a)
sprzyda Ci sie dieta z duzą iloscią węglowodanoow, witaminy(polecam vitaral),moze byc roowniez gainer jako uzoopelnienie.
Na treningu sprzydadzą sie napoje izotoniczne, by uzoopelnic sood i potas.
Toosipekt to zalezy ile masz lat ?, ale i tak nie ona jest tu najwazniejsza(efedryna), moze byc tylko jako dodatek, ale ja nie polecam.
Na treningu sprzydadzą sie napoje izotoniczne, by uzoopelnic sood i potas.
Toosipekt to zalezy ile masz lat ?, ale i tak nie ona jest tu najwazniejsza(efedryna), moze byc tylko jako dodatek, ale ja nie polecam.
...
Napisał(a)
a ile masz lat chłopaczku?? bo Twój nick mówi, że niezbyt wiele...
Tussipect zawiera efedrynę która jest szkodliwym dla organizmu związkiem...
Zmieniony przez - WILLHELM w dniu 2004-06-24 12:44:17
Tussipect zawiera efedrynę która jest szkodliwym dla organizmu związkiem...
Zmieniony przez - WILLHELM w dniu 2004-06-24 12:44:17
Willhelm
...
Napisał(a)
dieta
najedz sie 1,5h przed meczem
w trakcie meczu napoje izotoniczne,carbo
najedz sie 1,5h przed meczem
w trakcie meczu napoje izotoniczne,carbo
...
Napisał(a)
Abstrachując od wieku, efekt pobudzenia efedryną utrzymuje się 1 max 1,5 godz. Potem jest gorzej niżby było bez niej. Jeżeli masz grać 3 godz. to efedryna jest bardzo niewskazana. Prawdopodobnie Twoim problemem jest brak uzupełniania rezerw energetycznych w trakcie treningu. Pamiętaj o dobrym posiłku przedtreningowym (min 1,5 godz. przed, jak najwięcej węglowodanów złożonych - np. jak chleb to razowy) i uzupełnianiu płynów (napój izotoniczny) i energii (możesz kupić sobie np. Carbo - jest tanie, albo owoce suszone) w trakcie teningu (3 godz. to długo)
Bambo2
...
Napisał(a)
Napisałeś tak, że jak ktoś będzie wiedział o co Ci chodziło to znaczy, że nie potrzebuje porad, a kogoś, kto porady potrzebuje nie bardzo będzie wiedział co miałeś na myśli.
Bambo2
...
Napisał(a)
Nie bardzo zrozumialem ale to szczegol
ja mam 19 lat 85kg wagi przy wzroscie 187cm i jak moze wplynac ten syropek na organizm(ujemnie) ? Co moze nawalac albo nawalic? Jakies stale skutki uboczne?napisal ktos ze wystarcza 1x1,5h tzn. po wypiciu calego czy pewnej miarki?A mozna to pic malym lyczkiem i z chwila zmeczenia powtorzyc znow dawke?

...
Napisał(a)
Czytaj co napisali przedmówcy.Chcesz koniecznie pić syrop na kaszel podczas treningu??Może polopirynke i do łóżka??
Czytaj jeszcze raz co jest powyżej a zrozumiesz co powinieneś robic.
Pozdro.
Czytaj jeszcze raz co jest powyżej a zrozumiesz co powinieneś robic.
Pozdro.
1
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
Szczyl,co ty sie tak na ten syrop uparłes?lekoman jakis jestes?
wyzej masz napisane
mozesz jeszcze kupic napój z guarany.
wyzej masz napisane
mozesz jeszcze kupic napój z guarany.
...
Napisał(a)
"Tussipect zawiera efedrynę która jest szkodliwym dla organizmu związkiem... "
WILLHELM'ku z takim podejściem wszystko jest szkodliwe i jedynym suplementem jaki powinnismy brać to przegotowana H20 i Witamina C
WILLHELM'ku z takim podejściem wszystko jest szkodliwe i jedynym suplementem jaki powinnismy brać to przegotowana H20 i Witamina C
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!