W zeszłą sobotę moja dziewczyna poleciła mi, żebym zjadł sobie na śniadanko filiżankę twarogu chudego z jogurtem naturalnym i łyżeczką miodu, bo to podobno uzupełnia sole mineralne w organiźmie. Nie wiele myśląc wziąłem 250g chudego twarogu, 150g maślanki (chudsza od jogurtu naturalnego) i wymieszałem z dwoma łyżkami stołowymi miodu. Po 2 godzinach rozpocząłem trening klaty. Zacząłem jak zwykle od sztangi na płaskiej. Byłem tak doładowany energetycznie, że w w ostantiej serii zrobiłem 6 powtórzeń ciężarem o 8.5 kg. cięższym niż na popszednim treningu z
trudem 4.
Radzę wypróbować chudy twaróg z maślanką (lub jogurtem) i z miodem jako posiłek przedtreningowy. Napiszcie, czy na was też tak podziałało.
Pozdrawiam
P.S. Podobno nie należy jeść miodu częściej niż 3xtyg, bo organizm się przyzwyczaja i przestaje reagować.
Paragraf
trudem 4.
Radzę wypróbować chudy twaróg z maślanką (lub jogurtem) i z miodem jako posiłek przedtreningowy. Napiszcie, czy na was też tak podziałało.
Pozdrawiam
P.S. Podobno nie należy jeść miodu częściej niż 3xtyg, bo organizm się przyzwyczaja i przestaje reagować.
Paragraf