Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Tak
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
2 miesiące teścia
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Jakość mięśni
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Rok temu
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Chudo tłusty
Stan zdrowia
Dobry . Choroba refluks
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Nie
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
237
Witam z rok temu brałem stredy
Tritesta 450 mediny i tescia 250 miediny brałem to jakoś 2 miesiące
Na bombie czułem się źle wywalona prolka i estro . Wydaje mi się że za krótko zrobiłem odblok . Na cyklu miałem spuchnięta twarz .do tego czasu została mi duża retencja wody zaniki rysów twarzy . Pół roku temu zrobiłem badania estro prolka próby wątrobowe wszystko dobrze. Co mogę zrobić żeby rysy wróciły a woda z twarzy zeszła. Może znów zacząć bombę i dobry odblok . Lub jakiś środek? Lub lekarz sportowy. ? Czekam na rady ..
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
Kręć cardio i aeroby trzymaj dietę pod redukcję, siłownia i twarz wróci do poprzedniego wyglądu a sylwetka się wyostrzy bo widać ulanie, co nie znaczy że jest źle, sylwetka spoko tylko brakuje tej wycinki
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-08-06 16:19:21
Szacuny
597
Napisanych postów
2062
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22529
Jeśli z hormonami jest jak piszesz to tylko dieta i maksymalne zejście z otłuszczeniem ciała. Masz pecha i widocznie twoje ciało w pierwszej kolejności odkłada tłuszcz na twarzy
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
Jak nie trzymałeś estro i prolaktyny w ryzach to nie ma się co dziwić że Cię ulało, trzeba robić badania i reagować odpowiednimi środkami, jednemu puchną nogi, drugiemu odkłada się na brzuchu a trzeciemu na twarzy, musisz pilnować hormonów i trzymać dietę na bombie bo jak to mówią zrobisz 5kg z tego mięśnia 0 a reszta to woda i tłuszcz, tylko woda zejdzie, tłuszcz niestety nie, to za krótki cykl żeby coś zbudować, w tym wieku i po takim czasie organizm prawdopodobnie sam wrócił do homeostazy, ale ponowne badania nie zaszkodzą teść, estrogen, prolaktyna, lh i fsh
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-08-06 14:07:29
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
237
Udać się do lekarza sportowego czy dermatologa? Czy już nic na ta mordę spuchnięta nie pomoże heh. Serio mam straszny kompleks z tym związany i zależy mi na radach od a do z co zrobić