Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3097
Napisanych postów
25074
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415042
prz1993
Optymistycznie to i u mnie Andrzej by wygrał, a na podium byli jeszcze Tabani i Dauda. A w top 5 jeszcze Brandao i Fritzwater Ale to bardzo nierealne scenariusz
W takiej wersji jak ja bym chciał żeby bylo to podobnie jak Przemek bym wybrał zawodników..
na pierwszą czwórkę taka kolejność
1. Dauda
2. Tabani
3. Jacked
4. Brandao
Pozniej to w sumie nie wiem bo nie mam specjalnie więcej wskazań więc może być
5. Foda
top5 mysle ze bedzie tak samo, i moge zalozyc sie o hajs, tylko zamiast hadiego 1 bedzie derek 1 a hadi 2 a pozostale 3 4 5 tak wlasnie jak piszesz... w ogole sie nie zdziwie, jak walker obskoczy daude.
2993
Napisanych postów
20623
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
740205
Co do pierwszego miejsca to mam wątpliwości czy Derek to udźwignie, jeśli jego forma będzie minimalnie gorsza niż rok temu, to coś czuję że pomimo wszystkich zawirowań w okol Irańczyka, to on wskoczy na pierwsze miejsce. I podobneam przeczucia co do miejsca Walkera, tutaj tez nie chodzi o to, czy bym chciał czy nie, ale sądzę że zaskoczy ( rozczaruje ) wszystkich i albo poleci na 5,6 miejsce albo zaskoczy pozytywnie i zgarnie łatwo 3 miejsce. Wybieram ta drugą opcję Dauda będzie bardzo chciał, ale zawali formę i znajdzie się najwyżej na 4 miejscu co i tak będzie dla niego sukcesem( chociaż podoba mi się jego sylwetka i życzyłbym sobie żeby był jak najwyżej) Jacked będzie walczył z Labrada o 5 miejsce, i nie będzie łatwo. Jednak jego walory w postaci wzrostu i ogólnej lini sylwetki przeważa.
22046
Napisanych postów
31898
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
885456
No to Panowie nasze typy już w pisdu Skoro klocek i Tabani odpadają, to moje top 6 wygląda tak: 1. Derek 2. Hadi 3. Samson 4. Andrzej 5. Labrada 6. Z braku laku Curry albo Brandao, ale stawiam na Brazylijczyka, bo dużo bardziej mi się podoba