Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Typujemy pierwszą szóstkę Mr OLympia 2024 w Open

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3166

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3097 Napisanych postów 25074 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415042
prz1993
Optymistycznie to i u mnie Andrzej by wygrał, a na podium byli jeszcze Tabani i Dauda. A w top 5 jeszcze Brandao i Fritzwater Ale to bardzo nierealne scenariusz

W takiej wersji jak ja bym chciał żeby bylo to podobnie jak Przemek bym wybrał zawodników..
na pierwszą czwórkę taka kolejność
1. Dauda
2. Tabani
3. Jacked
4. Brandao
Pozniej to w sumie nie wiem bo nie mam specjalnie więcej wskazań więc może być
5. Foda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399232
Possible
1.Hadi
2.Derek
3.Walker
4.Dauda
5.Jacked
6.Labrada.

top5 mysle ze bedzie tak samo, i moge zalozyc sie o hajs, tylko zamiast hadiego 1 bedzie derek 1 a hadi 2 a pozostale 3 4 5 tak wlasnie jak piszesz... w ogole sie nie zdziwie, jak walker obskoczy daude.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Possible Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2993 Napisanych postów 20623 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 740205
Co do pierwszego miejsca to mam wątpliwości czy Derek to udźwignie, jeśli jego forma będzie minimalnie gorsza niż rok temu, to coś czuję że pomimo wszystkich zawirowań w okol Irańczyka, to on wskoczy na pierwsze miejsce.
I podobneam przeczucia co do miejsca Walkera, tutaj tez nie chodzi o to, czy bym chciał czy nie, ale sądzę że zaskoczy ( rozczaruje ) wszystkich i albo poleci na 5,6 miejsce albo zaskoczy pozytywnie i zgarnie łatwo 3 miejsce. Wybieram ta drugą opcję
Dauda będzie bardzo chciał, ale zawali formę i znajdzie się najwyżej na 4 miejscu co i tak będzie dla niego sukcesem( chociaż podoba mi się jego sylwetka i życzyłbym sobie żeby był jak najwyżej)
Jacked będzie walczył z Labrada o 5 miejsce, i nie będzie łatwo. Jednak jego walory w postaci wzrostu i ogólnej lini sylwetki przeważa.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 261 dni Przeczytanych tematów 63
Panowie a dlaczego Chrisa Bumsteada nie ma w zestawieniu?
aaa dobra już widzę że w kat Open

Zmieniony przez - PawelCoach w dniu 2024-09-30 13:55:45

Zmieniony przez - PawelCoach w dniu 2024-09-30 13:55:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399232
tutaj tylko obstawiamy te jedyna prawilna kategorie
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 329 Napisanych postów 865 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 33258
Ja polecę po bandzie
Derek
Jacked
Walker
Hadi
Dauda
Labrada

A bardziej realnie to
Derek
Hadi
Walker
Samson
Jacked
Labrada
3

Chciałem być kulturysta bo chciałem pizgac zardzewiałym żelastwem a nie biegać co chwilę do apteki po igły i do laboratorium badać hematokryt.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31898 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885456
No to Panowie nasze typy już w pisdu Skoro klocek i Tabani odpadają, to moje top 6 wygląda tak:
1. Derek
2. Hadi
3. Samson
4. Andrzej
5. Labrada
6. Z braku laku Curry albo Brandao, ale stawiam na Brazylijczyka, bo dużo bardziej mi się podoba
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3097 Napisanych postów 25074 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415042
Ja obstawił bym identycznie w obecnej sytuacji ^^^
Tak bez osobistych preferencji bo tak to byłby Dauda drugi ale realnie to myślę że będzie jak wyżej

Zmieniony przez - wincol w dniu 2024-10-05 17:00:17
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 207 Napisanych postów 325 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 5875
Dokładnie tak samo to widzę jak wy. Brandao zasługuje na top 6 jak nic.

A niższe miejsca:

7. Brandon C.
8. Martin F.
9. William B.
10. Akim W.

Zmieniony przez - kadafi2 w dniu 2024-10-05 17:45:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
masti M.P. w Kulturystyce Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11044 Napisanych postów 31307 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 733961
Walker znów się wycofuje z Mr Olympia....

To chyba już u niego norma?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Lordknaga, wyróżnienie.

Następny temat

FIBO 2025,Kolonia ,Niemcy

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły