Szacuny
864
Napisanych postów
4961
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
83572
Berlin, 20.06.2015
Main card:
Joanna Jędrzejczyk (c) - Jessica Penne
Dennis Siver - Tatsuya Kawajiri
Peter Sobotta - Steve Kennedy
Nick Hein - Łukasz Sajewski
Preliminary Card:
Uriah Hall - Krzysztof Jotko
Makwan Amirkhani - Masio Fullen
Mairbek Taisumov - Alan Patrick
Alan Omer - Mike Wilkinson
Niklas Bäckström - Noad Lahat
Scott Askham - Antônio dos Santos
Piotr Hallmann - Magomed Mustafaev
Taylor Lapilus - Ulka Sasaki
Szacuny
864
Napisanych postów
4961
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
83572
Goście specjalni - Stipe Miocic, Alexander Gustafsson, Rose Namajunas.
Obrona Jędrzejczyk, debiut Sajewskiego, powrót Hallmana po zawieszeniu i Jotko po kontuzji. Może być fajna gala ze względu na występy Polaków, tylko oby nie zaprezentowali się jak rodacy na gali w Krakowie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jotko ma większe szanse niż z Brunsonem, z Hallem da się wygrać.
Co do Hallmana to z Tibau w miarę dawał radę, choć tego ruska zbyt nie znam, dość szybko kończył walki, lecz były to gale podwórkowe.
Co do main event to jest to missmatch. Laska, która w debiucie ledwo wygrała ze słabo notowaną Randą Markos. Znacznie większym wyzwaniem byłaby Moroz/Gadelha/Torres, no ale ktoś musi ratować galę po wypadnięciu Gusa.
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Zapowiada się ciekawa gala pełna emocji ze względu na walki Polaków. Mam nadzieję, że Aśka rozjedzie Penne. Sajewski będzie miał dobrego rywala i w stójce mogą być niezłe wymiany. Zauważyłem, że wiele osób przekreśla dość szybko Halla w walce z Jotko. Fajnie jakby Krzysiek wygrał, ale ciekawe jak jest po kontuzji no i Hall też bywa groźny i potrafi uderzyć. Poza tym jego porażki jak już to kończyły się przez split dec. więc lubi i potrafi walczyć. Ciekawi mnie też forma Hallmanna po długiej przerwie. Jak przegra, to najprawdopodobniej pożegna się z UFC, a Mustafaev nie będzie łatwym przeciwnikiem i wszystkie walki kończył przed czasem. Jestem też bardzo ciekawy występu Tatsuyi Kawajiri i mam nadzieję na jego wygraną :D Lubię gościa.