Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

UMIERAM !!!!

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 14457

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 41
Witam
Poprostu tragedia! Jem w ciagu dnia 1 maly kubek knnor danie w 5 min ktore niema wiecej niz 100kalorii.Nic wiecej , pije duzo wody i herbat bez cukru .Chodze na stepperze ok 10 min ponad 1000krokow (owijam sie przy tym folia co powoduje szybkie pocenie sie)nawet z youtube cwicze " 8 minute legs " Biegam po 3km chodze na bardzo dlugie spacery poprostu robie wszystko a moja waga po 6kg schudniecia stanela !!! juz z ponad tydzien mam ta sama ;(((
Co mam robic?
CO jesc?
Obiecalam sobie ze w lipcu bede nosic ladne spodniczki wkoncu wejde w moje ukochane spodnie w ktore niewchodze przez nogi i biodra !! Poprostu jestem nie wymiarowa . Gdy kupuje spodnie w ktore wchodze w nogach sa za duze w pasie.A te co sa idealne w pasie zatrzymuja sie na nogach ;((( Jest koniec lipca a ja nadal nic :( najgorsze sa te nogi i tzw Boczki nad pupa i po bokach jest ich mnostwo mam twistera ale po chwili 30 sekund dostaje mocnej kolki ...

Chcialabym schudnac tylko od pasa w dol bo u gory jestem az za chuda !!! Wiem ze jak chudnac bede to takze i u gory

Chce schudnac jak najwiecej i najszybciej jak to mozliwe .
Nie interesuje mnie efekt jo-jo .Wiem jak jesc i co jesc po diecie i wiem ze nadal trzeba byc aktywnym.

Waga: 72

Wzrost: 165

Obwód klatki: -

Obwód ramienia: -

Obwód talii: 85

Obwód uda: 62

Obwód łydki: 39

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -

Aktywność w ciągu dnia: co 2 dni w sklepie spozywczym pracuje max4 godziny

Uprawiany sport lub inne formy aktywności: codziennie biegam na biezni w domu 3km (zajmuje mi to 33-35 min).na stepperze ponad 1000 krokow w 10 min.

Odżywianie: Wczesniej jadlam wszystko o kazdej godzienie.Odchudzalam sie na knorr goracy kubek danie w 5 min . schudlam w dluugim czasie (2 miesiace) tylko 6 kg choc efekt jest na tyle duzy ze weszlam w stare spodnie w ktore przed dieta wg nie wchodzilam.

Cel: szybka redukcja

Ograniczenia żywieniowe: niema

Stan zdrowia: niema.stan bardzo dobry

Preferowane formy aktywności fizycznej: Tyle ile wytrzymam :)

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: stosowalam herbatrim i l-karnityne activita

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak ale jak najmniej szkodliwych

Stosowane wcześniej diety: --
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Organizm się broni przed głodówką. Przestawił się na tryb obronny i zamiast spalać będzie każdą kalorię gromadził. Im dłużej będzie tak nastawiony tym gorzej. Musisz podnieść kalorie, zacząć jeść z głową

Wiem jak jesc i co jesc po diecie i wiem ze nadal trzeba byc aktywnym.

Oj nie wiesz...
Zacznij od 10 wskazówek żywieniowych.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 684 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 25245
"Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : Tak ale jak najmniej szkodliwych "

Mówi osoba odżywiająca się chemią w proszku jako jedynym posiłkiem w ciągu dnia!
Dziewczyno litości! Zmarnujesz sobie zdrowie takim postępowaniem.
Tutaj m.in. link, o którym pisze Skalar:
https://www.sfd.pl/Zbiór_linków_działu_Odżywianie-t418003.html

I standardowo uprzedzę chłopaków: poka foto

Cel jest droga. Droga jest celem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1192 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8712
Oj dziewczyno...

1 kubek na dzien ja bym wysiadł

minimum 5-6 posiłków ! Dziennie przy tym przemyślana redukcja to Ci tak szybko zejdzie tluszczyk ze nawet sie nie obrócisz xD...

poczytaj wszystkie posty m.in te w linku ponieżej... wylicz swoje zapotrzebowanie ... wypełnij ankiete to się pomyśli
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 302 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 109953
Dla mnie ten temat to jakaś prowokacja.... bo nie sądzę , że ktoś o zdrowych zmysłach może tak postępować i tyle w tym temacie...

"...Tu jest Polska, tu sie kombinuje!..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Prowokacja? Chyba sobie zartujesz !Kto tu jest prowokacja ten jest :/ widocznie nie jestem o zdrowych zmyslach gratuluje ze Ty jestes ...

Dziekuje zaś Skalar.Swamprage MrRat . Chcialam poprostu szybko schudnac i tyle ! Dlatego jadlam te kubki na poczatku chudlam ale teraz koniec :( wiec czas zmienic dlatego tu napisalam. Jezeli chodzi o szkodliwe preparaty to np Zelixa to tragedia jak sie spojrzy na skutki uboczne o takie mi chodzilo :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Preparaty żadne Ci teraz nie będą potrzebne.
Najważniejsze to zmienić sposób odżywiania, i to o całe 180 stopni. Napisz co zamierzasz zrobić ?
...
Napisał(a)
Usunięty przez Skalar. za pkt 4 regulaminu
Ekspert
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 427 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13145
Kilka porad do ciebie:
-wyrzuć te zupki knorr i inne tego typu trucizny(nie spożywaj ich w ogóle)
-jedz dużo warzyw(z umiarem)tylko gotowanych
-omijaj owoce(raz na kilka dni możesz zjeść jakieś jabłko),ale ogólnie nie powinno się jeść owoców na redukcji
-przyjmuj dużo płynów w postacie wody mineralnej niegazowanej
no i najważniejsze,przeczytaj ten artykuł:
https://www.sfd.pl/10_wskaz�wek_�ywieniowych-t315293.html

Zmieniony przez - Damuros w dniu 2008-07-25 22:08:32

Zmieniony przez - Damuros w dniu 2008-07-25 22:09:09
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Warzywa najlepiej jeść na surowo (kapusty itp.), bądź blanszowane.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Preparaty żadne Ci teraz nie będą potrzebne.
Najważniejsze to zmienić sposób odżywiania, i to o całe 180 stopni. Napisz co zamierzasz zrobić ?

jezeli mam przejsc na np wazywa i mniej wiecej do 6 posilkow moze bede jesc zupe kapusciana ? no plus trening biegi i stepper ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mity w odżywianiu.

Następny temat

Dietka do oceny

Spalanie
Polecane artykuły