Witam

Poprostu tragedia! Jem w ciagu dnia 1 maly kubek knnor danie w 5 min ktore niema wiecej niz 100kalorii.Nic wiecej , pije duzo wody i herbat bez cukru .Chodze na stepperze ok 10 min ponad 1000krokow (owijam sie przy tym folia co powoduje szybkie pocenie sie)nawet z youtube cwicze " 8 minute legs " Biegam po 3km chodze na bardzo dlugie spacery poprostu robie wszystko a moja waga po 6kg schudniecia stanela !!! juz z ponad tydzien mam ta sama ;((( 
Co mam robic?
CO jesc?
Obiecalam sobie ze w lipcu bede nosic ladne spodniczki wkoncu wejde w moje ukochane spodnie w ktore niewchodze przez nogi i biodra !! Poprostu jestem nie wymiarowa . Gdy kupuje spodnie w ktore wchodze w nogach sa za duze w pasie.A te co sa idealne w pasie zatrzymuja sie na nogach ;((( Jest koniec lipca a ja nadal nic :( najgorsze sa te nogi i tzw Boczki nad pupa i po bokach jest ich mnostwo mam twistera ale po chwili 30 sekund dostaje mocnej kolki ...
Chcialabym schudnac tylko od pasa w dol bo u gory jestem az za chuda !!! Wiem ze jak chudnac bede to takze i u gory
Chce schudnac jak najwiecej i najszybciej jak to mozliwe .
Nie interesuje mnie efekt jo-jo .Wiem jak jesc i co jesc po diecie i wiem ze nadal trzeba byc aktywnym.
Waga: 72
Wzrost: 165
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: 85
Obwód uda: 62
Obwód łydki: 39
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: co 2 dni w sklepie spozywczym pracuje max4 godziny
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: codziennie biegam na biezni w domu 3km (zajmuje mi to 33-35 min).na stepperze ponad 1000 krokow w 10 min.
Odżywianie: Wczesniej jadlam wszystko o kazdej godzienie.Odchudzalam sie na knorr goracy kubek danie w 5 min . schudlam w dluugim czasie (2 miesiace) tylko 6 kg choc efekt jest na tyle duzy ze weszlam w stare spodnie w ktore przed dieta wg nie wchodzilam.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: niema
Stan zdrowia: niema.stan bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: Tyle ile wytrzymam :)
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: stosowalam herbatrim i l-karnityne activita
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak ale jak najmniej szkodliwych
Stosowane wcześniej diety: --

Co mam robic?
CO jesc?
Obiecalam sobie ze w lipcu bede nosic ladne spodniczki wkoncu wejde w moje ukochane spodnie w ktore niewchodze przez nogi i biodra !! Poprostu jestem nie wymiarowa . Gdy kupuje spodnie w ktore wchodze w nogach sa za duze w pasie.A te co sa idealne w pasie zatrzymuja sie na nogach ;((( Jest koniec lipca a ja nadal nic :( najgorsze sa te nogi i tzw Boczki nad pupa i po bokach jest ich mnostwo mam twistera ale po chwili 30 sekund dostaje mocnej kolki ...
Chcialabym schudnac tylko od pasa w dol bo u gory jestem az za chuda !!! Wiem ze jak chudnac bede to takze i u gory
Chce schudnac jak najwiecej i najszybciej jak to mozliwe .
Nie interesuje mnie efekt jo-jo .Wiem jak jesc i co jesc po diecie i wiem ze nadal trzeba byc aktywnym.
Waga: 72
Wzrost: 165
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: 85
Obwód uda: 62
Obwód łydki: 39
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: co 2 dni w sklepie spozywczym pracuje max4 godziny
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: codziennie biegam na biezni w domu 3km (zajmuje mi to 33-35 min).na stepperze ponad 1000 krokow w 10 min.
Odżywianie: Wczesniej jadlam wszystko o kazdej godzienie.Odchudzalam sie na knorr goracy kubek danie w 5 min . schudlam w dluugim czasie (2 miesiace) tylko 6 kg choc efekt jest na tyle duzy ze weszlam w stare spodnie w ktore przed dieta wg nie wchodzilam.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: niema
Stan zdrowia: niema.stan bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: Tyle ile wytrzymam :)
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: stosowalam herbatrim i l-karnityne activita
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak ale jak najmniej szkodliwych
Stosowane wcześniej diety: --