Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
31
Ćwicze na siłowni od 6 miesięcy. Od 3 miesiąca zacząłem suplementacje. Próbowałem już Białka od K** WPC80 banan (nie polecam, strasznie się pieni), UNS ECONO WPC 80 czekolada smak nawet dobry, dobra rozpuszczalność i prawie 0 piany.
Aktualnie zamierzam kupić kolejne białeczko i zastanawiam się które lepsze:
UNS ECONO WPC 80 2kg 110zł
vs
Myprotein Impact Whey Protein 2,5kg 155zł
Zależy mi na braku glutenu co jest połączone z brakiem białek pochodzenia roślinnego.
Szacuny
3090
Napisanych postów
25060
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
414870
dokladnie, Myprotein firma popularna w UK z opinii ludzi tam mieszkajacych, zamówiłem na probe ich bialko ale o smaku nic nie powiem bo natural ale zobaczymy czy "dziala"
Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
173464
Ciastko z kremem nie wiele ma z nim wspólnego, zwykła wanilia z delikatnym posmakiem tego co być powinno, ale nawet ok, rozpuszczalność wzorowa, piana na palec, po 15 sekundach całkowity brak. Biorąc wszelkie za i przeciw, naprawdę jest nieźle.
1
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
31
Białko rewelacja, WPC ECONO od UNS było dobre ale nijak ma się do Myprotein: rozpuszczalność 6/6, smak testowane z wodą i mlekiem 5+/6 ( piłem jedno lepsze z Treca czkolada sezam), piany prawie brak , można pić odrazu, żadnych problemów żołądkowych poprostu polecam warto zaopatrzyć się w to białeczko.