Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mam pytanie ile kosztuje składka roczna na ubezpieczenie grupowe NNW
dla np 10 osób entuzjastów trenujących sporty walki typu Muay Thai, grappling, mozna ta składkę płacić w ratach ?
jakie są wasze doswiadczenia jesli chodzi o ubezpieczenie w ogóle opłaca sie wykupywac coś takiego ?
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
105
NNW warto wykupicdla swoich ludzi kiedy prowadzisz klub, do tego warto, żeby instruktor miał oc instruktorskie.
NNW na 16000 złotych od jednej osoby w PZU to koszt 18 złotych rocznie.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
dziękuje za odpowiedz
NNW dla osób trenujących sporty walki tak ? to jest ubezpieczenie grupowe które wychodzi po 18 zł na rok od osoby ?
czy może na każdą z osób indywidualnie?
Pozdrawiam
Szacuny
9
Napisanych postów
2368
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
14133
Kolega pytał o "grupę entuzjastów" - wydaje mi się, że ubezpieczyciele nie mają takiej kategorii wśród sowich klientów, musi to być twór prawny - np. stowarzyszanie.
Co do cen - jest to uzależnione od ubezpieczyciela (w PZU jest jak zwykle drogo i mam w UNIQA od kilku lat i jestem b. zadowolony z wielu powodów - polecam), od kwoty ubezpieczenia, czasu i w jakim zakresie (czy tylko w życiu sportowym, czy też podczas drogi na i z treningów). W UNIQA na kwotę 4 tys., 10 miesięcy wychodzi to k. 1800 zł całość.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
1800 zł to sporo to chyba tez zalezy od ilosci osób ubezpieczanych ?
znacie jakś podstawową najtanszą wersje ubezpieczenia grupowego dla trenujących sporty walki ?
Szacuny
4
Napisanych postów
183
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
596
To jeszcze dwa grosze dorzucę w sprawie instruktorskiego OC w Hestia:
- składka roczna - 100 zł / rok
- wartość ubezpieczenia - 50000 zł
- zasięg - Polska