Witam, mam takie pytanie. Jak najlepiej ubierac sie na trening boksu? Bo teraz chodze w spodniach termoaktywnych i takiej bluzce termicznej, co jest ona idealna na pogode około 5 stopni celsjusza. Myslalem, czy nie kupic ortalionu sobie, ze lepiej sie wypacać podczas treningu i poprawić wydolność. Jakieś rady? Trenuję boks, sam boks, a nie jakieś tam baba z drągiem za pociągiem, tylko szlachetny sport - pięściarstwo. :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bez znaczenia.
Mi najlepiej się trenuje w rashu i obciślakach. Spodenki, koszulka - też zdaje egzamin.
Mi najlepiej się trenuje w rashu i obciślakach. Spodenki, koszulka - też zdaje egzamin.
...
Napisał(a)
Jak nie musisz robić wagi przed zawodami, to się nie wypacaj na siłę. Rash jest moim zdaniem lepszą opcją, niż bielizna termoaktywna, bo sam z siebie nie grzeje.
...
Napisał(a)
Manto ma bardzo fajne rashe sam mam i nie narzekam więc polecam.
1
vivere militare est
...
Napisał(a)
Spodenki i podkoszulka a wypocic najlepiej sie jest przez maksymalne przyłozenie sie do treningu jesli tak nie jest to lipa nie trening.
...
Napisał(a)
Wszystko zależy od klubu. U mnie na luzie. Nikt się nie wychyla z tymi rashguard. Może wpływ trenera, który nie przepada za nowinkami :) Raczej koszulki z symbolami klubu piłkarskiego i kibicowsko-chuligańskie treści. Albo po prostu koszulka "psu z gardła". Swoje i tak się trzeba namęczyć, niezależnie od stroju.
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2017-01-28 10:13:59
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2017-01-28 10:13:59
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat