Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
137
Witajcie, dopiero zaczynam swoją "przygodę" z pompkami. Plan ma wyglądać tak że będę je robił co drugi dzień np. 4 serie po 1O powtórzeń. Znalazłem w internecie takie uchwyty do pompek jak na zdjęciu i zastanawiam się nad ich kupnem. Czy z ich pomocą będą lepsze wyniki? Czy ogólnie opłaca się je kupić i w czym one pomagają? Można je dostać już za 3O zł z wysyłką. Który model lepiej kupić? A może ktoś z forumowiczów ich używa i mógłby się coś wypowiedzieć na ten temat. Dziękuję
Szacuny
0
Napisanych postów
102
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1828
Uchwyty za tą cenę jak najbardziej się przydadzą. Mi na początku było cholernie trudno. Dopiero w ostatnim tygodniu cyklu zrobiłem całkowicie poprawną, pełną serię piętnastu powtórzeń. Klepnięcie 15 klasycznych pompek to teraz bardziej rozgrzewka, na uchwytach muszę się już wysilić. Jak ktoś zamierza robić dziesiątki pompek tygodniami to warto zainwestować.
Szacuny
1
Napisanych postów
480
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7198
pierwsze mam dobre sa ale robi sie na nich trudniej bo da sie nizej zejsc :P wiecej pompek zrobie bez nich ale jak cwicze pompki to na uchywatach bo trudniej sie wtedy robi a jak mi dziewczyna na plecy legnie to juz calkowita masakra jest :D
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
137
Przecież pisałem że taki uchwyt na allegro można kupić na allegro z wysyłką za około 3O zł. Jaja se robicie czy co? Więc wnioskuję że taki uchwyt jest przydatny w robieniu pompek, więc chyba się skuszę na taki