Zauważyłem że podczas kąpieli w chłodnej wodzie (Jądra są twarde), kiedy dotykam sobie jądra, prawe czasami chowa mi się do podbrzusza. Nie ma problemy żeby powróciło do moszny, wystarczy tylko 'Wstawić. Jest to objaw niepokojący, czy nie mam czym się denerwować? Czytałem nawet, że może być to objaw bezpłodności. Brednie? (Jestem w okresie dojrzewania). Poza tym jądra na co dzień są ułożone prawidłowo w mosznie i są luźne.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jest takie schorzenie, ale chyba bardziej jest to naturalne. Poczytaj o budowie.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Nie wiem czy dobrze interpretujesz ale generalnie jądra są 'mobilne' i mają pewien stopień swobody ruchu także możliwe że wszystko jest w normie tylko właśnie kwestia interpretacji w razie obaw wybierz się do lekarza lub po prostu przy następnej wizycie wspomnij o tym.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!