Witam ! bawiliście się kiedyś uderzając w tą maszynę o nazwie boxer ? jaki tam jest rekord uderzenia 999 ? ja miałem 700 to dobrze chyba co nie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
W tych maszynach licznik się obraca. Więc nigdy nie będzie 999. (czy tam jaki jest max.)
Ktoś uderzy na 600 - to dostanie 600. A ktoś walnie na 1200 (czyli dwa razy więcej), a licznik pokaże 201.
Taka jest zasada, na której działają te maszyny. (liczby akurat wziąłem z sufitu).
--------------
Czyli innymi słowy - jak wyjdzie Ci więcej - to się wozisz przed kolegami.
A jak mniej - to masz linę obrony. I wiesz jak merytorycznie negować.
Ktoś uderzy na 600 - to dostanie 600. A ktoś walnie na 1200 (czyli dwa razy więcej), a licznik pokaże 201.
Taka jest zasada, na której działają te maszyny. (liczby akurat wziąłem z sufitu).
--------------
Czyli innymi słowy - jak wyjdzie Ci więcej - to się wozisz przed kolegami.
A jak mniej - to masz linę obrony. I wiesz jak merytorycznie negować.
...
Napisał(a)
hahaha coraz ciekawsze tematy...:D
trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !
...
Napisał(a)
siła ciosu jak prawie jak Foremana. Z tego co pamiętam on miał 765 tylko wtedy stare maszyny były, wiec może trochę inaczej się przelicza, ale fakt, że cios masz mocny.
...
Napisał(a)
ja miałem ok 900 ;) tu chodzi bardziej o szybkość ciosu, bo miałem lepszy wynik od chłopów wazacych 20-30 kg wiecej ode mnie
trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !
...
Napisał(a)
To nie wiem może i szybkośc .. ale czemu nie mógłbyś mieć lepszy wyniki od takich właśnie chłopów to jest możliwe przecież.
...
Napisał(a)
jeju, dawno pytań o tą maszynę nie było, już się łudziłam, że społeczeństwo zmądrzało... 

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html
...
Napisał(a)
Stary ja na Twoim miejscu nie chwaliłbym się, że jesteś taki mocny, bo jak np. trenujesz, a trener dowie się o Twojej sile to możesz zapomnieć o sparingach i zawodach w obawie, że komuś łeb urwiesz. Trenować też Ci mogą zakazać, ponieważ z taką mocą będziesz niszczył sprzęt.
PS. Lady M już niedługo koniec wakacji, możliwe jest więc, że poziom wypowiedzi na forum się poprawi
PS. Lady M już niedługo koniec wakacji, możliwe jest więc, że poziom wypowiedzi na forum się poprawi

yyy... coś tam.. :P
...
Napisał(a)
Ja się nie chwale Lady M - o co Ci chodzi ? kto pyta nie błądzi... od tego jest forum.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!