MCKOKS - Każdy organizm jest inny, a Mój jest naprawdę uparty. Własnie skończyłem trening z podwójną dawką Noxa i było o wiele lepiej :)
...
Napisał(a)
2 miechy temu zamówiłem kilka saszetek noxa - niby tego xtreme... - 'niby', bo był w takich srebrnych saszetkach, a właśnie dziś przyszły mi próbki noxa - tego xtreme i jest on w saszetkach z takim gościem, co to wiosłowanie sztangielką robi... A więc, albo zrobiono mnie 'w konia' (bo przyszły do mnie teraz też saszetki tego słabszego noxa i są one właśnie w takich saszetkach, w jakich 2m temu dostałem tego mocniejszego..), albo jeszcze 2 miechy temu te saszetki inaczej wyglądały (?)
Niemniej wspominam tamtego (czy to był słabszy czy mocniejszy) noxa zaje....ie ! Żadnego kołatania serducha, nadmiernej pobudliwości itp. nie było, a za to była ogromna wytrzymałośc i brak zmęczenia. Zamiast 10 serii na nogi zrobiłem 20 serii i to w expresowym tempie..
Mogę go porównac jedynie z noxplodem i noshotgunem - ich działania w ogóle nie poczułem, a dodam, że tego typu środki używam bardzo rzadko (głównie przed treningiem nóg).
edit. i jeszcze dodam, że w moim przypadku nox nieźle hamuje głód - w 6h po treningu nie mam ochoty nic jeśc -(nie cwicze 'na mase' żeby była jasnośc) - po tym czasie nawet jak coś jem, to raczej z musu, bo apetytu nie ma wcale.
Zmieniony przez - DemolkA w dniu 2011-06-30 14:46:03
Zmieniony przez - DemolkA w dniu 2011-07-05 18:50:03
Niemniej wspominam tamtego (czy to był słabszy czy mocniejszy) noxa zaje....ie ! Żadnego kołatania serducha, nadmiernej pobudliwości itp. nie było, a za to była ogromna wytrzymałośc i brak zmęczenia. Zamiast 10 serii na nogi zrobiłem 20 serii i to w expresowym tempie..
Mogę go porównac jedynie z noxplodem i noshotgunem - ich działania w ogóle nie poczułem, a dodam, że tego typu środki używam bardzo rzadko (głównie przed treningiem nóg).
edit. i jeszcze dodam, że w moim przypadku nox nieźle hamuje głód - w 6h po treningu nie mam ochoty nic jeśc -(nie cwicze 'na mase' żeby była jasnośc) - po tym czasie nawet jak coś jem, to raczej z musu, bo apetytu nie ma wcale.
Zmieniony przez - DemolkA w dniu 2011-06-30 14:46:03
Zmieniony przez - DemolkA w dniu 2011-07-05 18:50:03
...
Napisał(a)

Produkt ekstraklasa.
Super rozpuszczalnosc. Nie jak Massacra czuje sie proch podczas picia.
Smak OK. Nie odrzuca jak White Flood.
Dzialanie MEGA! Mam problemy z treningiem klatki, aby ja odpowiednio spompowac. Z tym Matrixem nie ma problemu. Po klatce zrobilem barki. To samo. Pompa jak nigdy.
pozdrawiam.
Zmieniony przez - Marioslaw w dniu 2011-09-24 17:39:56
JEST PROBLEM Z FOTAMI- KLIKNIJCIE W EDYCJE MOJEGO POSTA- TAM SA LINKI DO ZDJEC.
Zmieniony przez - Marioslaw w dniu 2011-09-24 17:40:37
dobre decyzje dojrzewają powoli...
Nowy sezon.
Nowe cele.
...
Napisał(a)
najlepsza przedtreningówka jaką jadłem, potwierdzone już także przez 3 moich kumpli
...
Napisał(a)
Witam jak coś jestem nowy na forum mam pare pytań na temat tego produktu. Czy po zażyciu tego moge nie urosnąć ? Pytam z ciekawości bo jestem młody i mój organizm się rozwija
...
Napisał(a)
http://www.ebay.co.uk/itm/Ultralife-Nox-Pump-/110823888824?pt=UK_Health_Beauty_Vitamins_Supplements&hash=item19cd9e57b8
ta sama firma , i 2 rózne noxy ten z linka na stronce nutralife jest o połowe tanszy od nox extreme. a patrzac na skład to jest prawie identyczny, ktos testował tego tanszego?
ta sama firma , i 2 rózne noxy ten z linka na stronce nutralife jest o połowe tanszy od nox extreme. a patrzac na skład to jest prawie identyczny, ktos testował tego tanszego?
...
Napisał(a)
Spodziewałem się po tej przedtreningówce niezłego kopa, niestety czułem tylko lekkie pobudzenie, smak tropikalny okropny. W moim odczuciu lepsza wersja to performance
"Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem, mówi ci kiedy jesteś poważnie ranny, nie pozwala ci zasnąć, przypomina ci abyś kończył tą pracę i wrócił do domu. Ale czy wiecie co jest najlepszego w bólu? Świadczy o tym, że żyjesz."
...
Napisał(a)
Bardzo dobra pompa, pobudzenie i wzrost siły mniejsze niż po Dorianie. Ale przynajmniej po tym mogę spać w nocy ;)
...
Napisał(a)
bardzo dobra przedtrenigówka nie pobudza jak 1mr ale tam to już była przesada
pompa dobra
smak napisze tak lepiej wypić na raz :)
zejście brak
polecam
waga 100kg
Zmieniony przez - avia881 w dniu 2012-04-21 16:09:28
pompa dobra
smak napisze tak lepiej wypić na raz :)
zejście brak
polecam
waga 100kg
Zmieniony przez - avia881 w dniu 2012-04-21 16:09:28
...
Napisał(a)
To i ja coś naskrobię.
Zakupiona została próbka i wypita.
Smak: słabiutki bardzo , ale w porównaniu do shock'a to nieco lepszy ;)
Działanie: Trochę się rozczarowałem tym bardziej , że posiada geranium .
Czytałem i słyszałem opinie, że wchodząc na siłownie po wypiciu jednej dawki człowiek ma chęć wszystko roznieść jest jak zwierz :). Ja tak niestety nie miałem . Na plus mogę wziąć to że skupienie konkretnie wzrosło, trening był bardzo udany , pompa dosyć dobra ale szału wielkiego nie było . Co poza tym , nie polecam tego pić wieczorem , ja to zrobiłem około 21.00(bo tak mi trening wypadł) żałowałem strasznie , byłem tak pobudzony , że nie mogłem zasnąć później , a gdy to zrobiłem co chwile się budziłem :) Ogólnie ma plusa u mnie , ale póki co rezygnuje z niego i wrócę do shock'a ze zwiększoną dawką :) Podsumowując polecam ! lecz wiadomo na każdego zadziała inaczej.
Zakupiona została próbka i wypita.
Smak: słabiutki bardzo , ale w porównaniu do shock'a to nieco lepszy ;)
Działanie: Trochę się rozczarowałem tym bardziej , że posiada geranium .
Czytałem i słyszałem opinie, że wchodząc na siłownie po wypiciu jednej dawki człowiek ma chęć wszystko roznieść jest jak zwierz :). Ja tak niestety nie miałem . Na plus mogę wziąć to że skupienie konkretnie wzrosło, trening był bardzo udany , pompa dosyć dobra ale szału wielkiego nie było . Co poza tym , nie polecam tego pić wieczorem , ja to zrobiłem około 21.00(bo tak mi trening wypadł) żałowałem strasznie , byłem tak pobudzony , że nie mogłem zasnąć później , a gdy to zrobiłem co chwile się budziłem :) Ogólnie ma plusa u mnie , ale póki co rezygnuje z niego i wrócę do shock'a ze zwiększoną dawką :) Podsumowując polecam ! lecz wiadomo na każdego zadziała inaczej.
moc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!