Szacuny
3
Napisanych postów
77
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
503
Pytanie może sie wydawac glupie ale coz... Interesuje mnie to bo wiekszosc osob ktorych np. ogladam zdjecia na tym forum sa niezle przypakowani ale w wiekszosci wygladaja tak jakby byli napompowani. Natomiast Scott Adkins on jest mocno przypakowany ale jest tak jak by żylasty. Co trzeba robic aby dojsc do mniej wiecej takiej sylwetki?
Szacuny
5
Napisanych postów
5082
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18700
Co trzeba zrobić? wydaje mi się ze ćwiczyć na siłowni...
Naturalnie zachowane proporcje. Ćwicz a efekty przyjdą z czasem.
Zauważ ze on także trenuje SW. W rok ani dwa nie dojdziesz do tego więc życzę wytrwałości i systematyczności.
Zmieniony przez - Rain_Man w dniu 2010-09-23 17:20:26
Spokojnie, w sumie mozesz mnie nie lubic, tak jak ja nie lubie ludzi, ktorzy mówią by mowic.
Szacuny
3
Napisanych postów
77
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
503
To że zajmie mi to dużo czasu to wiem (to najgorsza wiadomosc :P). Ale myślałem że już po dwoch latach treningu (trenuje tez SW i cwicze kondycyjnie) osiagne mniej wiecej cos takiego.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78029
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766969
Sugeruję na przyszłość zwracać uwagę na daty tematów, w jakich chciałbyś się udzielić.
Jeżeli jednak temat został już poruszony, to warto odpowiedzieć, co takiego należy zrobić, aby zmienić swoją sylwetkę.
Podstawą ku temu będzie sodliny trening siłowy i dobrze dobrana dieta. Jeżeli to jest już kompletne, to pozostają lata pracy, determinacji i systematyczności w kierunku zmiany swojej sylwetki. Każdy, kto Tryzna się tych podstaw, osiągnie wyniki. Nie każdy takie same, ponieważ jesteśmy inni, ale bez wątpienia znaczne.