Właściwie to kross ma chyba lepszy osprzęt, ale ten unibike mi się bardziej podoba. Co byście mi doradzili? i jaki rozmiar ramy będzie dla mnie najodpowiedniejszy? mam 175cm wzrostu, 60kg i 15lat, czyli cały czas jeszcze rosnę :P
Z góry dziękuję za radę
Szacuny
12
Napisanych postów
753
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
41118
Jak dla mnie Unibike ma lepszy osprzęt. I ogólnie jest lepszy. Może niewiele lepszy, ale lepszy.
15 lat i 175cm. No ładnie. Nie obejżysz się i będzie 190cm Rozmiar ramy powinieneś mieć w granicach 19"-23" wg. upodobań
A czy to jakiś problem że wielotryb?
Zmieniony przez - Hamster83 w dniu 2007-07-13 12:07:05
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5
Norrek jestes z Rzeszowa? Wiesz może czy w Rojaxie
(tym na lubelskiej) znajdę tego krossa i unibike'a co podałem wyżej? Bo tak sie składa że też jestem z Rzeszowa :D
Szacuny
5
Napisanych postów
202
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1269
Nie wiem :/ Na wakacjach nie siedze w Rzeszowe ;) Mam nadzieje ze wiesz ze rojax to najbardziej zdzierajacy jesli chodzi o kase sklep w rzeszowie.
Jesli jezdzisz w Rzeszowie to zapraszam na jazdy z rowery.rzeszow.pl
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5
Wiem :P Rower kupię przez neta, tam chciałem się tylko im przyglądnąć... Niestety objechalem chyba cały Rzeszów i nigdzie nie ma unibike'a mission ani tego krossa, widziałem krossa v1,v2,v3,v4 i v6 i jak na złość v5 nie było ;/
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5
Rower już mam, wszystko ok tylko przerzutki nie wyregulowane ;/ A co do tej ramy to fakt trochę za duża jest, ale aż tak tragicznie nie jest - da się jeżdzić i to całkiem przyjemnie :) Lepsza chyba 21 cali niż 15 nie? bo tylko takie rozmairy znalazlem na allegro, a w moim miescie nie bylo tych rowerow nigdzie jak juz wczesniej pisalem.